Op zoek naar ccr coverband?

 
ccr coverband
 
ccr coverband
DSO MUSIC brengt live muziek op professioneel niveau voor uw bedrijfsfeest of uw huwelijksfeest oa. BASF Janssen Pharmaceutica Midas. Voor grote bedrijfsevenementen is er onze XL-M-BAND all-round coverband met 7 beroepsmuzikanten. Voor kleinere bedrijfs en of huwelijksfeesten kan u beroep doen op het kleine broertje de M-BAND. Discobar met full-time professionele DJs met méér dan 15 jaar ervaring en een absolute muziekkennis van de jaren 50 tot op heden. Onze Coverband The M-Band is zowat de meest all-round live band van Vlaanderen. Ze worden wel eens de tegenhanger genoemd van coverbands zoals Coco Spirit en Jammin in the kitchen. In tegenstelling tot de meeste bands van dit kaliber zorgt The M-Band voor een muzikale lijn die opbouwend is.
ccr coverband
Ritm Stix is de ultieme interactieve coverband. Stix with Katerine Avgoustakis. Coverband Ritm Stix is de ultieme interactieve liveband. Hun mobiele speelwijze zorgt ervoor dat ze elke uitdaging aan kunnen om tussen het publiek te spelen en hen zo op interactieve manier te betrekken bij het optreden.
cosmo's foger-t.
a tribute to ccr creedence clearwater revival cosmo's foger-t.
huis verkopen
The Fortunate Sons CCR Tribute band.
Weergaloze ode aan Creedence Clearwater Revival. The Fortunate Sons weten als geen ander met hun Tribute to C.C.R. de sfeer en het gevoel van de jaren 60 en 70 de bloeiperiode van de popmuziek tot leven te wekken.
lang parkeren schiphol
CCR-Revival dé Nederlandse coverband van Creedence Clearwater Revival.
Wat dacht je van Elvis The Beatles of The Rolling Stones! We hopen je binnenkort te kunnen begroeten op een podium ergens in Nederland! CCR speelde eerder op allerlei podia. De Kuip Maasgebouw Rotterdam. Festival Zandstock t Zand. Cest La Vie Emmen.
wandelstok
Welkom!
Moody Blues Nights in White Satin. Wilson Picket Knock on wood. CCR I heard it to the grapevine.
Veiligheidscontrole nodig.
CCR-bandleden slepen John Fogerty voor de rechter Muziek De Morgen.
De voormalige medebandleden van John Fogerty in Creedence Clearwater Revival hebben de zanger en songwriter voor de rechtbank gedaagd om te voorkomen dathellip.
Coverband CCR-Revival Alle Coverbands.
Met een strakke performance en een energieke uitstraling zet CCR-Revival tijdens haar live-shows een goede sfeer neer. CCR-Revival is een band met potentie en een absolute must voor elke CCR John Fogerty en de jaren zeventig muziekliefhebber. De sound van CCR-Revival kenmerkt zich door John Fogertys latere tours. LIVE CCR-Revival tekent voor een zeer geslaagde en unieke avond. Een sfeervolle lichtshow goede sound en een strak decor maken het plaatje van deze karakteristieke band compleet. Met een goed opgebouwd repertoire weet de band haar publiek keer op keer te boeien. CCR-Revival is energiek strak maar vooral een lekkere Rock Roll live-band. Uit hoeveel bandleden bestaat CCR-Revival? Onze band bestaat uit 6 muzikanten. Welke nummers en muziekgenres spelen jullie?
JOHN CLEARWATER solo live on tape.
Creedence Clearwater Revival CCR John Fogerty The Mavericks Country Pop Rock Classics Golden Oldies Goud van oud Solo Live on tape uit NL Back to Golden 60 s 70 80 ties seventies sixties eighties
Band-info.
Met een strakke performance en een energieke uitstraling zet CCR-Revival tijdens haar live-shows een goede sfeer neer. CCR-Revival is een band met potentie en een absolute must voor elke CCR John Fogerty en de jaren zeventig muziekliefhebber. De sound van CCR-Revival kenmerkt zich door John Fogertys latere tours. CCR-Revival heeft recent een 2de set onder de noemer Revival kunnen toevoegen. Tijdens deze 1 uur durende set laat de band je langs muzikale highlights uit de jaren 607080 gaan. Via Elvis The Beatles The Rolling Stones naar The Golden Earring. CCR-Revival tekent voor een zeer geslaagde en unieke avond. Een sfeervolle lichtshow goede sound en een strak decor maken het plaatje van deze karakteristieke band compleet.

Contacteer ons