Zoeken naar cov limburg

 
cov limburg
 
Dienstbetoon COV KRING HASSELT.
Alle secretariaten zijn op vrijdagnamiddag gesloten. Onderaan deze pagina vind je een overzicht pdf-bestand van alle zitdagen in Limburg trimester 1 van 2016. DIENSTBETOON LIMBURG 2016 TRIM 1.pdf. Wilfried op t Roodt., COV SECRETARIAAT HASSELT Beverzakbroekweg 120 3520 ZONHOVEN covkringhasselt@telenet.be.
koppeling
Startpagina COV Limburg.
Welkom op de website van het provinciaal verbond Limburg van het COV. Waarom lid van het COV? Gepubliceerd: 03 mei 2017 Geschreven door fv Afdrukken E-mail. Waarom zou ik bij de vakbond gaan? Ik zie daar het nut niet van in. Wat doet het COV voor ons?
lening
Het COV staat voor je klaar! C.O.V.
De vrijgesteld secretarissen zijn in principe telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17 uur, met uitzondering van dinsdag en woensdag tot 12 uur. Als je vrijgesteld secretaris afwezig is, word je automatisch doorgeschakeld naar een collega of het dienstbetoon van het algemeen secretariaat van het COV in Brussel.
Keyboost France
Pedagogische trefdag van COV Limburg Nascholing of activiteit KlasCement.
Pedagogische trefdag van COV Limburg. Toegevoegd door Rita gijsen op 21.03.2016 Nascholing of activiteit. COV Limburg nodigt iedereen graag uit op haar jaarlijkse pedagogische trefdag met leermiddelenbeurs. Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken. Registreren vraagt maar één minuut.
Keyboost Vlaanderen
COV Seniorenwerking regio Bree Peer trapt werkjaar af Bocholt Het Belang van Limburg.
Het nieuwe jaarprogramma 2012 2013 werd ook meegedeeld en aan ieder op papier meegegeven om de agendas tijdig te kunnen invullen. di 25 sept 2012 Startvergadering te Heuvelheem Bocholt di 23 okt 2012 Bedrijfsbezoek Colruytverkenning Pajottenland Halle en omstreken di 20 nov 2012 Bezoek Kleine drempel St Vincentius stift Bree di 18 dec 2012 Kertsfeest met alles erop en eraan te Heuvelheem Bocholt di 5 febr 2013 Bingo met voor iedereen prijs te Heuvelheem Bocholt di 12 mrt 2013 Natuurwandeling Begijnenvijvers te Wijchmaal Peer di 16 apr 2013 Bedrijfsbezoek Busoloc te Peer woe 22 mei 2013 Vriendschapsdag COV limburg in de Lorka Hasselt di 11 juni 2013 Eifel, Vogelsang, Steinfeld Duitsland De namiddag werd opgeluisterd door de 4 Daems Sisters die met de vrolijke liedjes onder begeleiding van hun gitaar, viool en accordeon de ganse zaal aan het zingen brachten zodat er vanaf de eerste keer de schwung al in zat.
Leermiddelenbeurs COV Limburg Djapo.
Dit event is voorbij. Leermiddelenbeurs COV Limburg. 16 april, 2015 @ 0800: 1530.: Leermiddelenbeurs COV Oost-Vlaanderen. Dag van de Aarde. Vakbeurs voor schoolmateriaal, met een stand van Djapo. Google Calendar Exporteren naar iCal. 16 april, 2015 Tijd.: COV Limburg Website.:
Sensotec Pedagogische Trefdag Samen over de brug Limburg.
Datum en uren: donderdag 21 april van 9u tot 15u. De beurs is gratis toegankelijk voor COV COC leden op vertoon van hun lidkaart, en gratis voor studenten lerarenopleiding, logopedie. Meer info en programma via de website van COV Limburg: www.covlimburg.be.
Contact C.O.V.
Overlijden in actieve dienst. Hoe contacteer ik het COV? Op zoek naar een adres, telefoonnummer of mailadres? Vul hieronder de postcode van je werkplaats school in en je ziet enkel jouw regionale COV-kantoor. Telefoonnummer algemeen secretariaat ledenadministratie lidmaatschap, betaling, syndicale premie.:

Contacteer ons