Meer resultaten voor coverband rock

 
coverband rock
 
index.
Dat heeft zich geuit in 3 full-cds die ze op de markt gebracht hebben en de talrijke radio en tv optredens. De coverband Cross-Over begon in de muziekwereld te duiken zowat medio 2005 en telt 4 leden uit de omgeving Balen Mol. Wat Cross-Over vormt tot wat het nu is zijn een stel gasten die met liefde voor muziek er steeds in slagen om de aanwezigen een fijne avond te bezorgen door bekende nummers uit het tijdperk der 70 en 80er jaren te brengen.
www.vvc-adventure.nl
Rooftook rock coverband meer dan 70 covers.
Van de jaren 60 70 80. Rock coverband met garantie op ambiance! Heeft u nood aan ambiance op uw fuif kroegentocht festival personeelsfeest of ander event? Dan bent u bij Rooftook aan het juiste adres. Hier vindt u alle info over de covergroep Rooftook. Wie we zijn waar we spelen welke covers we spelen. Meer dan 70 covers stel zelf een optreden samen. Indien u dat wenst kan u uit onze uitgebreide playlist met meer dan 70 covers zelf een selectie maken welke nummers we zeker moeten spelen op uw feest of fuif. Luister naar enkele opnames om geniet alvast van dit voorsmaakje.
degros.nl
The Super Nintendos Beste 90's rock coverband van Belgiƫ.
Beste jaren 90 rock coverband van Belgiƫ. Met Jeroen Van Troyen uit The Voice Van Vlaanderen op zang!
reisverzekering afsluiten
DtekD Rock Coverband.
DtekD bestaat sinds 2006 en brengt de beste rock covers! Op deze website vind u meer informatie over onze band.
schuifdeur
BIO.
Deze ambitieuze formatie is opgericht in 2003 en groeide snel uit tot een steengoede coverband. Met als eerste hoogtepunt in het rijtje het voorprogramma van Gorki in 2004. Hierbij is het zeker niet gebleven vele climaxen bleven elkaar opvolgen. Fenix speelde de voorbije jaren onder meer op De Tongelse Dorpsfeesten Olensfest Nationaal Enduro Winterfest Contrastival Kroegentocht Mallifiesta Oostmalle Rijkevorsel Swingt. Verder deelden ze de affiche met o.a. Golden Earring Fischer Z Anne Clark The Kids Buscemi Guy Swinnen. Fenix bestaat uit zes leden. Bert Lievens en Inge Heylen on vocals. Nick Verherstraeten en Rik Stynen zorgen voor de hogere noten op gitaar. David Ooms zorgt voor de groove op bas.
beste elektrische fiets
The Vibes Rock party coverband.
The Vibes een ervaren rockparty coverband uit Antwerpen die er steeds op uit is het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen.
warmtegroep.nl
coverbandrockcircus.
Coverband Rock Circus is hier voor de geslaagde band. Rock Circus bestaat uit 4 ervaren muzikanten die elk podium weten te. bekoren gaat het nu om een openbaar optreden bedrijfsfeest familiefeest. verjaardag.of gelijk welk evenement wij spelen voor jullie de pannen van. en zorgen voor de nodige ambiance. Wij brengen zowel hedendaagse als ook oudere hits ten tonele zowel rock. covers als dansnummers voor elk wat wils zodat iedereen kan genieten van een. geslaagd feest of evenement. Rock Circus beschikt over een eigen P.A. voor zalen tot 250 personen. Voor meer info omtrent het organiseren van uw evenement een boeking of. prijsofferte kan u ons contacteren via e-mail of via ons.
goochelen
De Belgische coverband Plugged is een rock covergroep.
Coverband Plugged is een 4-koppige Belgische rock-covergroep die het Vlaamse land doorkruist met een handvol micro's 2 gitaren een basgitaar een drumstel en dosis muzikale ervaring om u tegen te zeggen samen zo'n 120 jaar. Je kan Plugged tegenkomen tot in de uithoeken van Vlaanderen van in de donkerste kroeg of het stoerste jeugdhuis tot op de coolste concertpodia. In het heetst van de nacht speelt covergroep Plugged twee tot drie uur non-stop stomende rock blues rock'n'roll!
keepershandschoenen

Contacteer ons