Meer resultaten voor coverband rock

 
coverband rock
 
index.
Dat heeft zich geuit in 3 full-cds die ze op de markt gebracht hebben en de talrijke radio en tv optredens. De coverband Cross-Over begon in de muziekwereld te duiken zowat medio 2005 en telt 4 leden uit de omgeving Balen Mol. Wat Cross-Over vormt tot wat het nu is zijn een stel gasten die met liefde voor muziek er steeds in slagen om de aanwezigen een fijne avond te bezorgen door bekende nummers uit het tijdperk der 70 en 80er jaren te brengen.
Feestmuziek
De C4 home pagina. C4 Live Rock Coverband Covers en Ambiance.
C4 Live Rock Covers Ambiance! C4 is in de eerste plaats een live groep die zijn covers voor de voeten van het rock publiek gooit. Met onze roots in het Leuvense amuseren we ons op het podium en proberen dat gevoel dan ook op onze gasten over te brengen. We hanteren de simpele basisformule van rock gitaren bas en drums. Meer moet dat niet zijn. Ons repertoire onderscheidt zich van andere coverbands door de mix van harde en zachte rock classics van de sixties tot nu.
snel geld lenen
The Super Nintendos Beste 90's rock coverband van Belgiƫ.
Beste jaren 90 rock coverband van Belgiƫ. Met Jeroen Van Troyen uit The Voice Van Vlaanderen op zang!
ardennen activiteiten
Rooftook rock coverband meer dan 70 covers.
Van de jaren 60 70 80. Rock coverband met garantie op ambiance! Heeft u nood aan ambiance op uw fuif kroegentocht festival personeelsfeest of ander event? Dan bent u bij Rooftook aan het juiste adres. Hier vindt u alle info over de covergroep Rooftook. Wie we zijn waar we spelen welke covers we spelen. Meer dan 70 covers stel zelf een optreden samen. Indien u dat wenst kan u uit onze uitgebreide playlist met meer dan 70 covers zelf een selectie maken welke nummers we zeker moeten spelen op uw feest of fuif. Luister naar enkele opnames om geniet alvast van dit voorsmaakje.
zeecontainer kopen
The Vibes Rock party coverband.
The Vibes een ervaren rockparty coverband uit Antwerpen die er steeds op uit is het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen.
verpakkingen
BIO.
Deze ambitieuze formatie is opgericht in 2003 en groeide snel uit tot een steengoede coverband. Met als eerste hoogtepunt in het rijtje het voorprogramma van Gorki in 2004. Hierbij is het zeker niet gebleven vele climaxen bleven elkaar opvolgen. Fenix speelde de voorbije jaren onder meer op De Tongelse Dorpsfeesten Olensfest Nationaal Enduro Winterfest Contrastival Kroegentocht Mallifiesta Oostmalle Rijkevorsel Swingt. Verder deelden ze de affiche met o.a. Golden Earring Fischer Z Anne Clark The Kids Buscemi Guy Swinnen. Fenix bestaat uit zes leden. Bert Lievens en Lynn De Backer on vocals. Nick Verherstraeten en Rik Stynen zorgen voor de hogere noten op gitaar. David Ooms zorgt voor de groove op bas.
huis huren bonaire
Rock Coverband No Excuse Live coverband inhuren voor al je feesten of events.
Van plan een feestje of event te organiseren? Boek nu de coverband No Excuse en laat je gasten genieten van oude en recente rock-covers! Tot binnenkort op jouw podium!
gasfornuis
coverbandrockcircus.
Coverband Rock Circus is hier voor de geslaagde band. Rock Circus bestaat uit 4 ervaren muzikanten die elk podium weten te. bekoren gaat het nu om een openbaar optreden bedrijfsfeest familiefeest. verjaardag.of gelijk welk evenement wij spelen voor jullie de pannen van. en zorgen voor de nodige ambiance. Wij brengen zowel hedendaagse als ook oudere hits ten tonele zowel rock. covers als dansnummers voor elk wat wils zodat iedereen kan genieten van een. geslaagd feest of evenement. Rock Circus beschikt over een eigen P.A. voor zalen tot 250 personen. Voor meer info omtrent het organiseren van uw evenement een boeking of. prijsofferte kan u ons contacteren via e-mail of via ons.
Goedkoop verhuizen
DAS ROCK Stubru Coverband www.dasrock.be.
Stubru covergroep.
waar is magnesium goed voor

Contacteer ons