Resultaten voor coverband rock

 
coverband rock
 
Coverband Creep, beste Belgische cover band.
De beste Belgische rock coverband. Geïnspireerd door bands zoals o.a Aerosmith, Deep Purple, The Police, MuseFoo, Fighters en vele anderen brengen wij op professionele wijze de beste rock covers van de laatste decennia. Met ons indrukwekkend repertoire nemen wij u mee naar een ongekende live ervaring.
live band
Coverband Moonbrothers Hasselt Limburg stevige rock, wat funky stuff en lekkere pop.
moonbrothers playlist audio prijzen boekingen technische fiche. Klaar voor een avondje stevige rock, funky stuff en lekkere pop? Boek dan nu Moonbrothers, een 8-koppige coverband met roots in Hasselt Limburg. Beluister hier de demo of bekijk onze playlist! webdesign door browsbox.
Geld Lenen Snel
Rooftook rock coverband meer dan 70 covers.
home roofadmin 2014-10-02T0511110000.: Rock coverband met garantie op ambiance! Heeft u nood aan ambiance op uw fuif, kroegentocht, festival, personeelsfeest of ander event? Dan bent u bij Rooftook aan het juiste adres. Hier vindt u alle info over de covergroep Rooftook.
http://www.amipierre.be/location_kayak_descente_semois_ardenne_belge_vresse-bouillon.html
The Vibes Rock party coverband.
SEO Page Optimizer Nederland
Rock Coverband No Excuse Live coverband inhuren voor al je feesten of events.
No Excuse coverband is op dreef! Van plan een feestje of event te organiseren? Boek nu de coverband No Excuse en laat je gasten genieten van oude en recente rock-covers! Tot binnenkort op jouw podium! Els, Sofie, Wim, Gert, Bart Francis.
index.
Dat heeft zich geuit in 3 full-cds die ze op de markt gebracht hebben en de talrijke radio en tv optredens. De coverband Cross-Over begon in de muziekwereld te duiken zowat medio 2005 en telt 4 leden uit de omgeving Balen Mol.
Home OverTime.
De C4 home pagina. C4 Live Rock Coverband Covers en Ambiance.
C4 Live Rock Covers Ambiance! C4 is in de eerste plaats een live groep die zijn covers voor de voeten van het rock publiek gooit. Met onze roots in het Leuvense amuseren we ons op het podium en proberen dat gevoel dan ook op onze gasten over te brengen.
De Belgische coverband Plugged is een rock covergroep.
Rock" Classics" Coverband. U bent hier: Website coverband Plugged Home. Coverband Plugged Home. Coverband Plugged is een 4-koppige Belgische rock-covergroep die het Vlaamse land doorkruist met een handvol micro's, 2 gitaren, een basgitaar, een drumstel en dosis muzikale ervaring om u tegen te zeggen samen zo'n' 120 jaar.

Contacteer ons