Resultaten voor sesam coverband

 
sesam coverband
 
Bands Sesam Sensation Band Allerlei Artiesten.
Onderdeel van MEB Rotterdam. Al jaren helpen wij opdrachtgevers met het vinden van het juiste entertainment voor een feestelijke gelegenheid. Dat doen wij met veel passie. Informatie / Offerte / Boeken. Sesam is een moderne showband bestaande uit 6 zeer ervaren topmusici. Een avond Sesam biedt voor elk wat wils. Werkelijk alles komt aan bod en niets is te dol. Zo heeft Sesam speciale showblokken zoals The Black Light Dance Act De Paul Potts opera imitatie Tina Turner De Toppers en andere showelementen die het geheel complementeren.
coverband
Sesam Sensation Band boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.
Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel. Dé coverband van dit moment is de Sesam Sensation Band. It's Music and More weten ze werkelijk elk evenement tot een groot succes te maken! In de frontlinie vinden we zangeres Anne Stalman en zanger Sebastiano Zafarana. deze naam klinkt u vast bekend in de oren! Sebastiano was kandidaat bij The Voice of Holland en zat in het team van Roel van Velzen. Daarnaast is hij een ex-musicalster uit de stal van Joop van den Ende en speelde o.a. rollen in de voorstellingen Elisabeth Titanic Jeans 12.
montreal limousine
Coverband Sesam boeken.
SESAM SENSATION BAND MUSIC AND MORE! Sesam Sensation is een moderne band met een award voor Beste Coverband van Nederland! Zes zeer ervaren en enthousiaste musici zorgen elke avond voor een feest waar nog lang over zal worden gesproken.
uitjes friesland
Promo Sesam Sensation Band Eén van Nederland's beste coverband YouTube.
De promo video van Sesam Sensation Band opgenomen in Hart van Holland te Nijkerk. Met nummers van Michael Jackson Pink Pavarotti Caro Emerald Black Eyed Peas Safri duo Queen Usher en vele anderen. Sesam Sensation Band is een moderne coverband bestaande uit 6 zeer ervaren topmusici. Met een fantastische zanger Sebastiano Zafarana en zangeres Jantien Bijvoet dito bassist drummer toetsenist en een dijk van een gitarist weet de band werkelijk ieder evenement tot een groot succes te maken. Sesam Sensation Band is interactief veelzijdig origineel en beschikt daarnaast ook nog eens over een grote dosis energie die zeer aanstekelijk op het publiek werkt.
waterontharder
Professionals in Entertainment Show band Sesam Sensation.
Deze zes topmuzikanten spelen niet alleen fantastisch maar hebben er vooral veel lol in en dat voel je aan het publiek. Vanaf de eerste minuut knallen Peter Paul Stef Jan zangeres Yvon Mocking en zanger Ruud van Overdijk van het podium af. Yvon is een echte pop/rock chick met een geweldige uitstraling die niet alleen vóór maar ook vaak middenin het publiek staat. Ruud is van huis uit een echte rocker en dat hoor je zijn rauwe stemgeluid dringt direct tot je door!
wasmachine
Sesam Sensation boeken bij LB-Entertainment!
Deze prijs is excl. B-set tot 1000 personen. Awardwinning coverband Sesam Sensation heeft alle reden om een feestje te vieren! Dit jaar bestaat de band 40 jaar. Al die tijd heeft Sesam Sensation geïnvesteerd in kwaliteit muziek muzikanten en materiaal zoals onlangs de gloednieuwe kledinglijn en de nieuwe decors. Maar er is meer! Zangeres Anne Stalman bekend van o.a. AVRO's hitprogramma Op Zoek Naar Evita en haar rollen in meerdere grote Joop van den Ende musicals is toegevoegd aan de band en viert haar éénjarig bestaan bij Sesam Sensation.
Gert Nijstad Impresario Sesam Sensation Band Gert Nijstad Impresario.
Wederom een mooie award voor SESAM in 2015. Nummer 1 positie bij de beste coverbands van Nederland. Het is geweldig dat er zoveel mensen waarderen wat de band doet. Het motiveert de bandleden nog meer om het beste in hun naar boven te halen en elke show samen met hun publiek te genieten van het moment. Dat uitgerekend de Nederlandse top40 met gastheren Erik de Zwart Jeroen Nieuwenhuize SESAM als vaste band heeft uitgekozen om de 50 jaar top40 live theater tour te doen is voor SESAM een mijlpaal.
Sesam Sensation Band boeken of inhuren Artiesten boeken via Partybookers.nl.
Wilt u Sesam Sensation Band direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2. Dé coverband van dit moment is de Sesam Sensation Band. Onder het motto.It's Music and More weten ze werkelijk elk evenement tot een groot succes te maken! AWARD VOOR BESTE SHOWBAND VAN NEDERLAND. MET YVON MOCKING RUUD VAN OVERDIJK IN DE FRONTLINE. PROFESSIONEEL STIJLVOL MET OPRECHTE KLASSE. EEN WERVELENDE TRENDSETTENDE SHOW. U gaat toch ook voor het hoogst haalbare resultaat? Dat is ook het streven van Sesam Sensation. Samen met bekende producers hebben ze maanden gewerkt aan een nieuw concept!
Sesam Sensation Band boeken bij JB Productions.
Sesam Sensation Band boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek Bands. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sesam Sensation Band. Sesam Sensation Band 9 10 1 klant waardeert deze act gemiddeld met. Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen opties en boekingen belt u 0186-602140. Dit jaar bestaat de band 40 jaar. Al die tijd heeft Sesam Sensation geïnvesteerd in kwaliteit muziek muzikanten en materiaal zoals. onlangs de gloednieuwe kledinglijn en nieuwe decors. Maar er is meer! Zangeres Anne Stalman bekend van o.a.

Contacteer ons