Resultaten voor coverband friesland

 
coverband friesland
 
coverband friesland
DSO MUSIC brengt live muziek op professioneel niveau voor uw bedrijfsfeest of uw huwelijksfeest oa. BASF Janssen Pharmaceutica Midas. Voor grote bedrijfsevenementen is er onze XL-M-BAND all-round coverband met 7 beroepsmuzikanten. Voor kleinere bedrijfs en of huwelijksfeesten kan u beroep doen op het kleine broertje de M-BAND. Discobar met full-time professionele DJs met méér dan 15 jaar ervaring en een absolute muziekkennis van de jaren 50 tot op heden. Onze Coverband The M-Band is zowat de meest all-round live band van Vlaanderen. Ze worden wel eens de tegenhanger genoemd van coverbands zoals Coco Spirit en Jammin in the kitchen. In tegenstelling tot de meeste bands van dit kaliber zorgt The M-Band voor een muzikale lijn die opbouwend is.
coverband friesland
artiestenbureau
Ruime keuze aan Vlaamse artiesten. Contacteer ons gerust vrijblijvend om Uw favoriete artiesten / dj's of live band te boeken. Toggle navigation All Party Events. Hits van hier / het beste van 2016 hier te koop. The show must go on ook op Uw affiche in 2017. Natalia liefde voor muziek. het Artiestenbureau bij uitstek. Ruime keuze aan Vlaamse artiesten. Contacteer ons gerust vrijblijvend om Uw favoriete artiesten / dj's of live band te boeken.
Coverband boeken? Dat kan bij Groovesum!
De beste coverband boeken? Groovesum heeft meerdere top coverbands welke exclusief worden vertegenwoordigd en via ons te boeken zijn!
artiesten boeken
The Clash of the Cover Bands.
Voorronde Regio West 2017 The Waterhole 27-11-2016. Bij de vakjury ging de hoogste score naar 7-mans Allround coverband Trickplay uit Amsterdam. 4-mans Rock coverband The Sundown uit Amsterdam wist de meeste publieksstemmen binnen te spelen. Beide bands plaatsten zich met hun overwinning voor de locatie-finale op zondag 26 maart a.s. Voorronde Regio West 2017 Plan C 18-11-2016. Als vakjury-winnaar van deze voorronde plaatste Mr. Man zich bij de zeven beste coverbands van Zuid-Holland die op zaterdag 6 mei a.s. in de locatie-finale in Plan C gaan strijden om een plaats in de finale van Regio West Nederland in Podium de Vorstin in Hilversum.
groene lening
Zanger Gitarist band boeken huren Coverband Feestband Live Band achtergrondmuziek huwelijk bruiloft boeken Troubadoer.
boeken huren zanger gezocht gitarist singer songwriter artiest boeken live coverband zoeken dorpsfeest merke trouwerij feestzanger soloartiest duo accordeonist rockband zangeres liedjes. Drenthe op zijn kop dankzij zanger gitarist Michiel de Waal. Friese Zanger gitarist Michiel de Waal op Q-music. Michiel de Waal speelt op bosfeest Nieuweschoot. Een actieve activiteitencommissie mooi weer en gezellig publiek in Friese stijl.
telefoonhoesje
Nacht van Friesland Zaterdag 14 november 2015.
kindertaart bestellen
Home De website van viruslive!
Virus is een top 140 coverband uit Friesland. Als muzikanten hebben we ieder met veel plezier in diverse bands gespeeld en gezongen. De band is opgericht in 2005 en weet sindsdien van ieder feest een waar topfeest te maken! Met hun aanstekelijke repertoire en enthousiastme is uw feest bij voorbaat geslaagd. gevraagd voor dorps bedrijfs en personeelsfeesten trouwerijen festivals verjaardagen en overige evenementen. Volg ons op Facebook! Waar spelen we binnenkort? 26-02 De Zaak Drachten. Kijk verder in onze agenda. En dat ligt dan.
gps tracker
Coverband Friesland Hot Town.
Hot Town Showpack XL Meerlive Hoofddorp. Hot Town Showpack XL Meerlive Hoofddorp 2014. Hot Town Single Ladies. Hot Town Show Experience 2014. Hot Town The Ultimate Party Band in Friesland!
rijschool spijkenisse
Muziek Friesland DJ band zangers bruiloft in Friesland.
Een bruiloft zonder trouwmuziek/feestmuziek/trouwliedjes is bijna ondenkbaar. Zoek nu naar de beste zangers/zangeressen bandjes dj's of drive-in shows in de omgeving van Friesland. Veel succes met het vinden van de mooiste en beste trouwmuziek voor je bruiloft! Maak van jullie trouwdag een spetterend feestje! Bruiloftmuziek bedrijven in regio Friesland. Bekijk resultaat 1 18 van in totaal 18 resultaten. Spectaculaire drive-in shows met dj voor uw bruiloftsfeest. Mogelijkheid van special effects.
stropdas
Band of Coverband boeken voor ieder feest doe je bij BandZoeker.nl!
Wil je een band huren voor je huwelijk verjaardag of bedrijfsfeest? Hier vind je een volledig overzicht van verschillende coverbands compleet met reviews en repertoirelijsten. Soort muziek Soort muziek. Soort feest Soort feest. Min 0 Max 5000.
coverband
Signature Coverband Coverband in Friesland Coverband voor uw feest!
De band tekent voor een sfeervolle en kwalitatieve show spetterend in een feesttent stijlvol op een bedrijfs of huwelijksfeest. De ervaren muzikanten delen samen met de enthousiaste zangeres hun passie voor muziek. Het plezier straalt van de band af en het publiek geniet mee! Typerend voor Signature is de interactie met de toeschouwers want een feestje bouwen doe je samen! Koen Eekma Tjeerd-Pieter Hoekstra Sido Post. Astrid van Nieuwenhoven en Freerk Runia. Wij zijn exclusief te boeken bij. Artiestenbemiddeling Jong Bookings @ Jongbookings!
google ranking check

Contacteer ons