Resultaten voor coverband kempen

 
coverband kempen
 
Starshifter De beste coverband voor elk feest.
Partyband Starshifter is de coverband die met hun ongelooflijke energie elke zaal op zijn kop zet. Werkelijk alles is muzikaal mogelijk. De band speelt de mooiste rock en roll klassiekers uit de jaren 60 naadloos aan de disco uit de 70s om vervolgens de new wave en rock uit de jaren 80 te spelen. Via de 90s dance komen we dan aan de hits van nu om de avond al knallend te eindigen. Echt alle muziekstijlen passeren de revue tijdens dit feestje. Trouwfeest bedrijfsfeest of festival? De band bestaat uit 5 stoere mannen en 1 sexy vrouw.
livraison à domicile
COVERBAND STILETTO Rock pop coverband Belgie. Rubriek Muziek coverband Antwerpen Kempen COVER BAND COVER BANDS COVERBANDS.
Nog even en dan wordt deze vervangen door een nieuwe! Coverband Stiletto een prachtzangeres met een stem als een klok en een legertje topmuzikanten die weten waar de klepel hangt! Gewapend met een gevarieerd repertoire van pop en rockcovers spelen zij wekelijks podia in gans Vlaanderen en Nederland plat. Zowel recente hits als krachtige klassiekers worden in het tijdperk gesmeten en vakkundig bijgeslepen zodat ze in de typische Stiletto-stijl feestelijk door de boxen kunnen knallen.Ambiance op n voor het podium gegarandeerd.
pizza aan huis
De betere coverbands in België en Nederland.
De betere coverbands in België en Nederland allround rock akoestisch fifties tribute blues dance jazz disco metal soul
hoesje huawei p8 lite
De Beste Coverbands.
Voor meer info klik op de Vraag meer info button. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Duplicate is een ultrahippe coverband rond Koen en Jo Smets. Koen en Jo waren de meest opvallende finalisten tijdens The Voice 2014! Samen met enkele topmuzikanten belichamen zij een van de meest legendarische coverbands in wording.DUPLICATE! Voor elk publiek wat wils jong en oud maar met een duidelijke voorkeur voor de hedendaagse hits! Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Een groots opgezette band met blazerssectie! 10 man zorgt voor een wervelende show dmv een grote reeks medleys en hits achter elkaar schitterende kostuums een prachtig decor.
https://www.keyboost.be/fr/default/2008246/R%C3%A9f%C3%A9rencement/Agence.aspx
outback coverband bouwverlof coverband kempen.
Artiesten Coverband Pagina 1. Chris Van Tongelen Gunther Levi en Davy Gilles worden in Vlaanderen op handen gedragen. Bij het grote publiek zijn deze drie boezemvrienden geliefd om hun acteerprestaties in de razend populaire VTM-soaps Familie en Wittekerke. Maar ook op het podium weet het trio de toeschouwers telkens weer te. Een pretentieloze coverband bestaande uit vijf kameraden die genieten van het leven en van leuke muziek! Onder begeleiding van aanstekelijke en opzwepende djemb-beats brengt deze originele band heel wat herkenbare meezingbare en dansbare hits op uw evenement. Voor meer info klik op de Vraag meer info button.
http://www.tdt-overkappingen.be/
Trio Bluf Akoestische Coverband.
tiefconcerten soirees opendeurdagen tuinconcerten galabals jubileums soirées kroegentochten bedrijfs feesten aperitiefconcerten opendeur dagen tuinconcerten recepties privéfeesten trouwfeesten galabals. Trio BLUF is een akoestische coverband uit Vlaanderen die steeds opnieuw weet te verrassen door een wervelende show in het publiek te brengen en hun setlist speels opbouwt met nummers op aanvraag. Deze promofilm geeft u alvast een idee van het unieke concept dat Trio BLUF onderscheidt van andere covergroepen. Contacteren kan via de contactgegevens of via het contactformulier. Elke vraag die via mail wordt gesteld zal binnen 24 uur worden beantwoord. Trio Bluf op Facebook. Volg Trio Bluf op Facebook. Trio BLUF@The Night of the Proms Afterparty.
tetraplegie
Artiesten Coverband Pagina 1.
Chris Van Tongelen Gunther Levi en Davy Gilles worden in Vlaanderen op handen gedragen. Bij het grote publiek zijn deze drie boezemvrienden geliefd om hun acteerprestaties in de razend populaire VTM-soaps Familie en Wittekerke. Maar ook op het podium weet het trio de toeschouwers telkens weer te. Een pretentieloze coverband bestaande uit vijf kameraden die genieten van het leven en van leuke muziek! Onder begeleiding van aanstekelijke en opzwepende djemb-beats brengt deze originele band heel wat herkenbare meezingbare en dansbare hits op uw evenement.
tuinbank
index.
We beschikken over een 50-tal nrs waar we mee kunnen spelen. Onze set kunnen we eveneens acoustisch brengen hierdoor zijn we onbeperkt in mogelijkheden! We noemen ons zonder schroom dé alternatieve rock coverband van de kempen! Mis dit niet NO APOLOGIES is steeds een rockparty!
Renovatielening

Contacteer ons