Op zoek naar coverband kempen?

 
coverband kempen
 
coverband kempen
No Apologies.
Op Facebook vind je ons uiteraard ook terug, daar houden we onze volgers op de hoogte van de aankomende evenementen. Na elk optreden zijn hier tal van foto's' en comments te vinden. We noemen ons zonder schroom dé alternatieve rock coverband van de kempen! Kijk hier voor meer informatie
live band
De betere coverbands in België en Nederland.
VOSSEM Coverband Atomika bestaat sinds 2008 en heeft sinds al die jaren vele podia bezocht. Atomika is een stevige coverband, maar brengt ook een pop en disco covers. En medleys kunnen bij een coverband niet ontbreken. Een discomedley, een dansmedley en ook een Abbamedley worden voorgeschoteld.
SEO Page Optimizer Nederland
The Crazy Frets The best coverband in the Kempen. The Crazy Frets The best coverband in the Kempen.
The Crazy Frets. The best coverband in The Kempen. Over The Crazy Frets. Wij zijn een cover band. Wij zijn vijf mannen en een vrouw met een passie voor muziek. Jammer genoeg is niemand van ons een goed songwriter, dus dan spelen we maar liedjes van anderen.
simulatie hypothecaire lening
COVERBAND STILETTO Rock pop coverband Belgie. Rubriek: Muziek coverband Antwerpen Kempen COVER BAND COVER BANDS COVERBANDS.
Nog even en dan wordt deze vervangen door een nieuwe! Coverband Stiletto: een prachtzangeres met een stem als een klok en een legertje topmuzikanten die weten waar de klepel hangt! Gewapend met een gevarieerd repertoire van pop en rockcovers spelen zij wekelijks podia in gans Vlaanderen en Nederland plat.
utopolis mechelen mechelen
FENIX: meest rockende Kempense coverband Nieuws dat je raakt. 24/24u Nnieuws.be.
Het weer in de Kempen. vandaag 16 c 13 c. do 16 c 10 c. vr 14 c 8 c. za 13 c 13 c. Search this site. U bent hier. Home Nieuws FENIX: meest rockende Kempense coverband. FENIX: meest rockende Kempense coverband.
De Beste Coverbands.
Xansation is de high profile coverband rond zangeres Xandee. Samen met de zeer populaire Tom Olaerts en 4 absolute topmuzikanten brengen zij topentertainment van het hoogste niveau! Xansation staat garant voor feest op een plein, in de tent, zaal, maakt niet uit.
Artiesten Coverband Pagina 1.
Hieronder een lijst van evenementen waarbij Blue Thrill reeds het muziekale gedeelte voor z'n' rekening nam: fuiven trouwfeesten verjaardagsfeesten bedrij. 6AM is een coverband uit het Waasland Belgi, een zeskoppige band met een bassist, een drummer, gitarist, toetsenist, zanger en zangeres.
Wij zijn meer dan een gewone coverband Turnhout Het Nieuwsblad.
Het klikte en we zijn samen muziek beginnen maken. Eigenlijk is Six on Fire een uit de hand gelopen hobby, zegt Gert Van de Cruys al lachend. We willen geen gewone coverband zijn. We maken vooral leuke medleys en mash-ups waarbij de nodige interactie met het publiek wordt ingebouwd.
Trio Bluf Akoestische Coverband.
tiefconcerten, soirees, opendeurdagen, tuinconcerten, galabals, jubileums, soirées, kroegentochten, bedrijfs feesten, aperitiefconcerten, opendeur dagen, tuinconcerten, recepties, privéfeesten, trouwfeesten, galabals., Trio BLUF is een akoestische coverband uit Vlaanderen die steeds opnieuw weet te verrassen door een wervelende show in het publiek te brengen en hun setlist speels opbouwt met nummers op aanvraag.

Contacteer ons