Zoeken naar coverband kempen

 
coverband kempen
 
FENIX meest rockende Kempense coverband Nieuws dat je raakt. 24/24u Nnieuws.be.
Contact voor al je nieuws. Home Nieuws FENIX meest rockende Kempense coverband. FENIX meest rockende Kempense coverband. De Kempense rock-coverband FENIX bestaat uit 6 bandleden. Ze brengen steengoede rock covers van Guns N Roses U2 Janis Joplin AC/DC Kings Of Leon en andere topgroepen. In 2003 richtten Vincent Fransen en Rik Stynen een rock-band op. Ze werd gedoopt onder de naam FENIX. Hun muzikale reis ging van café naar café. De band werd steeds populairder en zo stonden ze dan ook op grotere podia. Al snel stond de band in het voorprogramma van enkele grote Vlaamse artiesten.
paintball
Artiesten Coverband Pagina 1.
Chris Van Tongelen Gunther Levi en Davy Gilles worden in Vlaanderen op handen gedragen. Bij het grote publiek zijn deze drie boezemvrienden geliefd om hun acteerprestaties in de razend populaire VTM-soaps Familie en Wittekerke. Maar ook op het podium weet het trio de toeschouwers telkens weer te. Een pretentieloze coverband bestaande uit vijf kameraden die genieten van het leven en van leuke muziek! Onder begeleiding van aanstekelijke en opzwepende djemb-beats brengt deze originele band heel wat herkenbare meezingbare en dansbare hits op uw evenement.
lichaamskussen
The Crazy Frets The best coverband in the Kempen. The Crazy Frets The best coverband in the Kempen.
Over The Crazy Frets. Wij zijn een cover band. Wij zijn vijf mannen en een vrouw met een passie voor muziek. Jammer genoeg is niemand van ons een goed songwriter dus dan spelen we maar liedjes van anderen. Dat heeft natuurlijk wel het voordeel dat je deze liedjes waarschijnlijk al kent. Wat je muzieksmaak ook is wij spelen het. Folk Reggea Rock Country Pop Disco en veel meer. Je benen zullen niet kunnen weerstaan aan onze muziek!
opvouwbare tas
De Beste Coverbands.
Voor meer info klik op de Vraag meer info button. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Duplicate is een ultrahippe coverband rond Koen en Jo Smets. Koen en Jo waren de meest opvallende finalisten tijdens The Voice 2014! Samen met enkele topmuzikanten belichamen zij een van de meest legendarische coverbands in wording.DUPLICATE! Voor elk publiek wat wils jong en oud maar met een duidelijke voorkeur voor de hedendaagse hits! Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Een groots opgezette band met blazerssectie! 10 man zorgt voor een wervelende show dmv een grote reeks medleys en hits achter elkaar schitterende kostuums een prachtig decor.
récupération de données
index.
We beschikken over een 50-tal nrs waar we mee kunnen spelen. Onze set kunnen we eveneens acoustisch brengen hierdoor zijn we onbeperkt in mogelijkheden! We noemen ons zonder schroom dé alternatieve rock coverband van de kempen! Mis dit niet NO APOLOGIES is steeds een rockparty!
housse de chaise
Rockband roomservice bed and breakfast-roomservice.
Ze zorgt steeds voor een feestelijke sfeer en spelen nummers van Kristoff tot AC/DC gebracht met een persoonlijke toets. Gitaar Michel van den bogaart.
voyance gratuite amour
De betere coverbands in België en Nederland.
De betere coverbands in België en Nederland allround rock akoestisch fifties tribute blues dance jazz disco metal soul
hypnose confiance en soi
Trio Bluf Akoestische Coverband.
tiefconcerten soirees opendeurdagen tuinconcerten galabals jubileums soirées kroegentochten bedrijfs feesten aperitiefconcerten opendeur dagen tuinconcerten recepties privéfeesten trouwfeesten galabals. Trio BLUF is een akoestische coverband uit Vlaanderen die steeds opnieuw weet te verrassen door een wervelende show in het publiek te brengen en hun setlist speels opbouwt met nummers op aanvraag. Deze promofilm geeft u alvast een idee van het unieke concept dat Trio BLUF onderscheidt van andere covergroepen. Contacteren kan via de contactgegevens of via het contactformulier. Elke vraag die via mail wordt gesteld zal binnen 24 uur worden beantwoord. Trio Bluf op Facebook. Volg Trio Bluf op Facebook. Trio BLUF@The Night of the Proms Afterparty.
polyurea elastomer
COVERBAND STILETTO Rock pop coverband Belgie. Rubriek Muziek coverband Antwerpen Kempen COVER BAND COVER BANDS COVERBANDS.
Nog even en dan wordt deze vervangen door een nieuwe! Coverband Stiletto een prachtzangeres met een stem als een klok en een legertje topmuzikanten die weten waar de klepel hangt! Gewapend met een gevarieerd repertoire van pop en rockcovers spelen zij wekelijks podia in gans Vlaanderen en Nederland plat. Zowel recente hits als krachtige klassiekers worden in het tijdperk gesmeten en vakkundig bijgeslepen zodat ze in de typische Stiletto-stijl feestelijk door de boxen kunnen knallen.Ambiance op n voor het podium gegarandeerd.
beleid schrijven

Contacteer ons