Zoeken naar maurice gielen

 
maurice gielen
 
Beringen Maurice Gielen overleden Internetgazet.
Vrijdag is Maurice Gielen overleden de echtgenoot van Maria Roels. Hij was 92 jaar. De uitvaartliturgie vindt donderdag 10.30 uur plaats in de parochiekerk van Paal. Woensdag 19.15 uur is er daar een avondwake. Ma 24/07 Beringen Hevig onweer zet straten blank. Ma 24/07 Beringen Beringen boven op Tomorrowland. Ma 24/07 Beringen Goldfox walst over TML. Ma 24/07 Beringen Ploegvoorstelling KVK Beringen. Ma 24/07 Beringen Gezellige wijkkermis in Meelberg. ElaN Filmavonden It Comes at Night.
paintball
UC-Convents Maurice GIELEN.
Tessenderlo op 24 februari 1923. Heusden op 1 januari 2016. Gebedsdienst woensdag 6 januari 2016 om 19.15 uur in parochiekerk te Paal. Begroeting woensdag na de gebedsdienst funerarium Paal van 19.45 tot 20.15 u. Uitvaart donderdag 7 januari 2016 om 10.30 uur in de parochiekerk te Paal. Gelieve alle verplichte velden in te vullen! Gelieve uw naam te vermelden. Gelieve uw E-mail adres te vermelden. Vul hieronder het bericht in dat u aan de betrokken familie wil mededelen.
WC verstopt
Maurice Gielen Profielen Facebook.
Mensen met de naam Maurice Gielen. Vind je vrienden op Facebook. Meld je aan of registreer je voor Facebook om in contact te komen met vrienden familie en kennissen. Driver bij Geelen Internationaal Transport. Woont in Hunsel plaats. Opvoeder/begeleider bij VZW Stijn Sint-Gerardus. Studeerde aan VLOD Hasselt.
Directie van KBC blijft achter personeel staan Het Belang van Limburg.
Leys denkt dat de vijf geholpen hebben bij het witwassen van zwart geld. Het gaat om Maurice Gielen voormalig directeur zetel KB-Hasselt tegenwoordig KBC-regiodirecteur Zuid-limburg Piet van Keirsbilck destijds KB-verantwoordelijke West-Vlaanderen tegenwoordig algemeen directeur particulieren en lokale ondernemingen van KBC en Luc De Vriese destijds directeur KB-zetel Brussel-Noord. Daarnaast zijn nog de voormalige verantwoordelijke voor private banking en de filiaalhouder van Kredietbank Laken in verdenking gesteld. Buiten deze vijf Belgen heeft Leys nog eens twee ex-werknemers van KB-Lux op de lijst geplaatst. Alles samen zijn nu dus zeventien personen door Jean-Claude Leys verdacht van het helpen bij het witwassen van geld.
inmemoriam.be Maurice Gielen 1/1/2016.
Is van ons heengegaan. DE HEER Maurice GIELEN. Geboren te Tessenderlo op 24 februari 1923 en onverwacht overleden in het St.-Franciskusziekenhuis te Heusden-Zolder op 1 januari 2016. De plechtige uitvaartdienst waartoe u wordt uitgenodigd zal plaatshebben in de parochiekerk St.-Jan de Doper van Paal op donderdag 7 januari 2016 om 10.30 uur gevolgd door de crematie en bijzetting van de urne in het columbarium in familiekring op de begraafplaats aldaar.Samenkomst en begroeting in het funerarium Tessenderlosesteenweg 27 te Paal vanaf 9.45 uur.

Contacteer ons