Zoeken naar tie rock

 
tie rock
 
Coverband Creep, beste Belgische cover band.
De beste Belgische rock coverband. Geïnspireerd door bands zoals o.a Aerosmith, Deep Purple, The Police, MuseFoo, Fighters en vele anderen brengen wij op professionele wijze de beste rock covers van de laatste decennia. Met ons indrukwekkend repertoire nemen wij u mee naar een ongekende live ervaring.
vlaamse zangeressen
Koyle gaat Lummenaren bekeren op Tie-rock Lummen Het Belang van Limburg.
Predikant en Lummenaar Roland Kellens: Spelen" in Lummen is sowieso speciaal, het is voor mij altijd een extra stimulans om aan 110% te spelen. We zijn momenteel op de missie In the Name of Rock, waarbij we zalen en tenten terug bekeren tot het echte geloof, met name Rock muziek die live gespeeld wordt.
SEO Page Optimizer Nederland
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
per direct geld lenen
Tie-Rock breekt alle records Lummen Het Belang van Limburg.
Tijd om te bekomen kreeg de tent niet want Outback bracht op zijn laatste optreden van dit jaar het beste van zichzelf naar boven. Zanger Johnny bewees dat hij de keizer van Tie-Rock is en bracht een stomende set van klassiekers en hard rock.
www.bratpack.nl
Silk Stalkings.
Rock n Roll die je zijdezacht blijft achtervolgen! Deze 4-koppige coverband dompelt u onder in een absolute rockbelevenis! Een oase van scheurende en melodieuze gitaarmelodie├źn, pompende bassen, flitsende drumlicks en een stem die je kippevel bezorgt. Dat is Silk Stalkings.
Tie-rock Lummen MyFamily.
9de editie van rockfuif Tie-rock. Dit jaar met kleppers Koyle, Outback en Silk Stalkings. Zoals altijd in de verwarmde tent naast de kerk van Thiewinkel. Meer info te vinden op onze Facebook pagina. Toon kaart Naast kerk Thiewinkel Sint-Janstraat 3560 Lummen.
Tie-rock Coverband Outback.
Tie-Rock 2015 Silk Stalkings.
Tie-rock Lummen UiT in Vlaanderen.
Geniet van een veelzijdig cultureel programma en verwen je smaakpapillen met heel wat lekkernijen. Kick-off van het clubseizoen. Een verse lading muzikale acts brengt je booty geheid aan het schudden. Brussel belooft een machtige avond met tal van concerten, performances, theater en nog zoveel meer.

Contacteer ons