Resultaten voor covergroep

 
covergroep
 
Covergroep Jeu de Foules Meer dan een coverband.
Jeu de Foules bestaat uit 5 heren en 1 dame. Zij spelen al jaren samen in de disco covergroep Cirque Atomique. Hiermee stonden ze al meer dan 550 keer op het podium in binnen en buitenland. Cirque Atomique is één van de meest gevraagde coverbands van België.
Tribute
The Breezze, rock covergroep uit Oudenaarde.
Rock Covergroep The Breezze uit Oudenaarde. Nadat Stijn, zanger en drijvende kracht van de originele groep, begin 2014 de definitieve overstap maakte naar een andere coverband, diende The Breezze uit te kijken naar een nieuwe zangeres. Na grondig en geduldig zoekwerk vielen de ogen oren op Lynn Stoelzaed, een jonge, dynamische en frivole zangeres.
https://www.seopageoptimizer.nl/nl/default/2008223/SEO.aspx
Home DUST.
Proficiat met de nieuwe site en na jullie gehoord te hebben in Roeselare kan ik alleen maar zeggen DUST" is SUPERGOED en mijn plaats werd ingenomen door een fantastische gitarist dus ik draag nog steeds met trots mijn DUST T shirt Succes meisje en mannen ik mis jullie wel hoor!
https://www.seopageoptimizer.fr/fr/default/2008294/SEO.aspx
promille rockband covergroep.
We brengen een mix van eigenwijze interpretaties van muziek uit de jaren 70 tot vandaag. Een recent hitnummer een wat rauwe rocksound geven, gecombineerd met meerstemmige zang en een tipje synth-gitaar-invulling is soms opmerkelijk, verbazingwekkend, maar vooral leuk! Robbie Williams R.E.M.
https://www.keyboost.fr/fr/default/2008237/R%C3%A9f%C3%A9rencement/Google.aspx
Coverband Ritm Stix-Mobiele live band De coverband.
Met Coverband Ritm Stix haal je een creatieve feestband in huis met veel ervaring om het publiek mobiel en versterkt te entertainen. Met of zonder podium bespelen ze de gasten op energieke wijze en brengen jouw party tot een hoogtepunt.
https://www.keyboost.nl/nl/default/2008226/Google.aspx
COMMERWELL We komen d'er' wel.: www.commerwell.be.
maar de beste raad is toch zelf de sfeer op te gaan snuiven op een optreden van Commerwell! Aarzel niet om een bericht na te laten in ons gastenboek of ons te contacteren voor info en boekingen. zaterdag 16 juli 2016.
https://www.seopageoptimizer.vlaanderen/nl/default/2008289/SEA.aspx
ATOMIK artists Covergroepen.
75 min BIS nummers. 6p: zanger, zangeres, 2 gitaar, 1 drum, 1 keyboard. Jeu de Foules. 75 min BIS nummers. 6p: zanger, zangeres, 2 gitaar, 1 drum, 1 keyboard. Vox on the Rox. mainstream, covergroep live. 3p: zanger, 2 zangeres.
covergroep
covergroep.
De Ideale Power POP Rock coverband voor menig feest. De Popdaddies serveren een mix van unieke PPRP Power, PopRock, Partycovers van de seventies tot overmorgen. Trek je ook Boots, puntschoenen, high heels, sandalen en pardessus aan om mee te fuiven met de popdaddies.
Covergroep en partyband XL Band.
XL Band covergroep en partyband. De 8 koppige, allround XL Band wordt aanzien als één van de beste dans en begeleidingsorkesten in België. Met twee professionele stemmen zanger/zangeres, een indrukwekkende blazer-sectie en een mix van topmuzikanten staan zij garant voor een stevig en swingend optreden.

Contacteer ons