Zoeken naar jnr hasselt

 
jnr hasselt
 
Openingsuren JnR Music Center in Hasselt.
Laat het ons weten! Dorpsstraat 27a 3500 Hasselt. Andere muziekinstrumenten in regio Hasselt Populair in Hasselt. Demerstraat 50 3500 Hasselt. Molenpoort 5 3500 Hasselt. Open op zondag 18 juni 2017. Openingsuren van alle Aldi winkels. Openingsuren van alle Decathlon winkels. Openingsuren van alle Lidl supermarkten. Openingsuren van alle Colruyt supermarkten. Openingsuren van alle Carrefour Hypermarkten. We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze site te bieden.
coverband
jnr-music-center.
De winkel JnR Music Center van JnR Music Center. 2dehands.be de meeste zoekertjes van Vlaanderen 2dehands.be.
Nieuw 17 Nieuw 17. Muziek Winkel van JnR Music Center. Al meer dan 25 jaar is JnR Music Center een van de meest gekende muziekhandels van België John Joris startte toen als luthier gitaarbouwer en hersteller en dat is nog steeds een van de sterke punten van de zaak. Er is dan ook een eigen atelier waar gitaren en andere snaarinstrumenten worden hersteld of gebouwd. In de winkel is er een hele ruime keuze aan elektrische akoestische en klassieke gitaren.
JNR Music Center BVBA BE 0473.144.719 Hasselt.
05/09/2017 Opleiding Balansanalyse Financiële opleiding. Met een login krijgt u een overzichtelijke pdf per bedrijf die u kan printen en opslaan. Maatschappelijke zetel Dorpsstraat 27 Bus A. Met een login ziet u de beschikbare vestigingsadressen. Met een login ziet u de website van de onderneming. Met een login ziet u het e-mailadres van de onderneming. Statutaire naam JNR Music Center BVBA. Juridische toestand Actieve onderneming. Paritair comité b149.04/b Paritair Subcomité voor de metaalhandel/lilib200/b Aanvullend Paritair Comité voor de bedienden/li/ul data-titleParitair comité149.04 200. Sector Muziekhandel en industrie.
JnR Music Center Dorpsstraat 27.
Bjorn Ruysen February 3 2012. Leukste en vriendelijkste muziekwinkel in omstrekenAltijd leuk om er rond te wandelen en altijd snel en goed geholpen. jnr music center hasselt. jnr music center hasselt photos. jnr music center hasselt location. jnr music center hasselt address. jnr music center hasselt. jnr music center hasselt.
Folkroddels.be JnR Music Center Hasselt.
JnR Music Center Hasselt. Limburgs grootste muziekhandel Muziek-winkel. Op de kleine ring in Hasselt kan je bij JnR Music Center al meer dan 30 jaar terecht voor instrumenten van topkwaliteit. John Joris begon als gitaarbouwer en hersteller en begon er een muziekwinkel bij. Nu 30 jaar later is JnR Music Center een vaste waarde voor de beginnende en professionele muzikant. Van gitaren bassen mandolines ukuleles banjos bouzoukis. iedere folkmuzikant zal er zijn gading wel vinden. Het gitaarbouwen en herstellen is nog steeds de grootste hoeksteen van de winkel.
JnR Music Center Hasselt muziekhandels.
Dorpsstraat 27 A 3500 Hasselt. Klik voor telefoon Telefoon 011/22 23 69. Klik voor fax Fax 011/22 23 69. Voeg openingsuren JnR Music Center toe.
Jnr Music-Center Muziekinstrumentenwinkel Hasselt Facebook.
Jnr Music-Center Hasselt. 38K vind-ik-leuks. Dè muziekinstrumenten speciaalzaak!

Contacteer ons