Resultaten voor jnr hasselt

 
jnr hasselt
 
jnr-music-center.
coverband
Veiligheidscontrole nodig.
rolgordijnen
J R Music Center Hasselt Muziekinstrumenten Kleinh. goudengids.be.
Sint-Lodewijkstraat 66 3740 Beverst Bilzen. JnR in Hasselt is al sinds jaar en dag mijn favoriete muziekhandel! Ik kom als semi-muzikant op vele plaatsen maar de service en de behulpzaamheid van de mensen van JnR heb ik nog nergens anders mogen ervaren. Het is ook de enige zaak die ik ken waar een écht gitaarbouwatelier aan verbonden is. Ik heb er al veel reparaties en afstellingen van mijn gitaren laten doen en ik ben altijd voor 120% tevreden! Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. Erg sfeervolle ruime winkel.
Lening berekenen
Folkroddels.be JnR Music Center Hasselt.
JnR Music Center Hasselt. Limburgs grootste muziekhandel Muziek-winkel. Op de kleine ring in Hasselt kan je bij JnR Music Center al meer dan 30 jaar terecht voor instrumenten van topkwaliteit. John Joris begon als gitaarbouwer en hersteller en begon er een muziekwinkel bij. Nu 30 jaar later is JnR Music Center een vaste waarde voor de beginnende en professionele muzikant. Van gitaren bassen mandolines ukuleles banjos bouzoukis. iedere folkmuzikant zal er zijn gading wel vinden. Het gitaarbouwen en herstellen is nog steeds de grootste hoeksteen van de winkel.
wasmachine Whirlpool
Openingsuren van winkels in België.
Openingsuren van winkels in België. Winkeliers zetten gratis hun openingsuren online.
SEO
Jnr Music Center Hasselt Muziekinstrumenten Kleinh. goudengids.be.
Dorpsstraat 27 A 3500 Hasselt. Andere interessante bedrijven in de buurt. Sint-Lodewijkstraat 66 3740 Beverst Bilzen.
Keyboost Belgique
De winkel JnR Music Center van JnR Music Center. 2dehands.be de meeste zoekertjes van Vlaanderen 2dehands.be.
Nieuw 15 Nieuw 15. Muziek Winkel van JnR Music Center. Al meer dan 25 jaar is JnR Music Center een van de meest gekende muziekhandels van België John Joris startte toen als luthier gitaarbouwer en hersteller en dat is nog steeds een van de sterke punten van de zaak. Er is dan ook een eigen atelier waar gitaren en andere snaarinstrumenten worden hersteld of gebouwd. In de winkel is er een hele ruime keuze aan elektrische akoestische en klassieke gitaren.
spouwmuur

Contacteer ons