Meer resultaten voor cambrinus hasselt

 
cambrinus hasselt
 
Cambrinus 3500 Hasselt Dorpstraat 25 Op café gaan.
Zaak toevoegen registreren inloggen. Meer info over deze zaak toevoegen? Meld het ons en we passen het zo snel mogelijk aan. Jouw correcties en/of aanvullingen. Dorpstraat 25 3500 Hasselt. 011 26 26 24 Tel. Snacks portie gemengd dagsoep. 1100 u 0000 u. 1100 u 0000 u. 1100 u 0000 u. 1100 u 0000 u. 1100 u 0100 u. 1100 u 0100 u. 1100 u 2200 u.
be make up
Cambrinus Hasselt Startpagina Facebook.
Plaatsen Hasselt Café Cambrinus Hasselt. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Laat anderen weten wat je ervan vindt. Het echte bruin café.yep het bestaat nog! Vriendelij ke bediening en toffe optredens! Aanrader voor wie van mensenmuz iek en een goed getapte frisse pint houdt! Een café zoals een café hoort te zijn en hond vriendelij k!
inhoud dopper
cambrinus de smaak van de horeca.
Tags 10 2016 cambrinus december hasselt quiz. reacties Een reactie plaatsen. Dries houdt twee tappen open in Cambrinus Hasselt. Cafébaas Dries Kerkstoel van de Cambrinus in Hasselt legde op zaterdag 17 september 2016 zijn klanten in de watten in het kader van het éénjarig bestaan van de zaak. Met twee tappen verzorgde hij de dorstige aanwezigen binnen en buiten op het terras van het nodige vocht terwijl Aïssata Kay de Mexicaanse band Los Kamer en deejay Jimbo Jones zorgden voor de muzikale ambiance. Anna De Notarpeitro van Frituur/Broodjesbar Pierre verzorgde de catering. Op naar twee jaar Cambrinus met Dries achter den toog! Share op Facebook Opent in een nieuw venster.
Cambrinus Hasselt Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
111 van 205 Restaurants in Hasselt Café. Dorpstraat 25 Hasselt 3500 België. 32 11 26 26 24.
CAMBRINUS Oudste café van Limburg Hasselt.
Registreer je als fan. Doe mee als bedrijf. Doe mee als winkel. Doe mee als school. Doe mee als organisatie. Doe mee als horecazaak. CAMBRINUS Oudste café van Limburg. Javascript is vereist om deze map te bekijken. Deze deelnemer meent het! Schrijf je gemeente in! Hasselt meent het met eerlijke handel! You can find us on these social network sites. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Projectonwikkelaar redt volkscafé Cambrinus Hasselt Het Belang van Limburg.
Nieuws uit een andere gemeente? Projectonwikkelaar redt volkscafé Cambrinus. 08/01/2014 om 0838 door mceulemans. Projectonwikkelaar redt volkscafé Cambrinus. Hasselt Goed nieuws voor liefhebbers van het volkscafé café Cambrinus in Hasselt moet niet onder de sloophamer. Enkele oudere panden rond de Cambrinus worden afgebroken om er appartementen op te trekken maar de Cambrinus zelf blijft bestaan zegt eigenaar en deurwaarder Jan Kerkstoel 75. Meer nog het café behoudt zijn uitzicht interieur en stijl. Alleen het sanitair zullen we wat verfraaien zodat vrouwen er eindelijk een apart toilet krijgen.
Volkscafé Cambrinus wordt toch niet afgebroken Hasselt Het Nieuwsblad.
Uitbaatster Mieke Achten doet haar best om de charmes van de bruine kroeg te behouden. Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. Café Cambrinus in Hasselt zal niet afgebroken worden. Dat bevestigt eigenaar Jan Kerkstoel. Geruchten deden onlangs de ronde dat het oude café samen met omliggende panden vervangen zou worden door nieuwbouw. Het gonsde in Hasselt onlangs van de geruchten dat café Cambrinus afgebroken zou worden. Na de sluiting van café Concordia zou dit de ondergang van het bruine volkscafé in Hasselt zjin. Maar er is goed nieuws voor de caféganger. Eigenaar Jan Kerkstoel ontkracht immers de geruchten. Café Cambrinus zal blijven bestaan zegt de Hasseltse deurwaarder 75.
Cambrinus heeft nieuwe uitbater HLN Hasselt.
De Cambrinus in 1908. Al 145 jaar is de Cambrinus hét volkscafé bij uitstek in Hasselt. De Cambrinus is een instituut in de Hasseltse horeca. Hendrik Van Veldeke die een beeld heeft voor de zaak mocht de opening dan wel niet meer meegemaakt hebben toch bestaat de zaak al sinds 1870. Officieel benadrukt Mieke Achten. Want daarvoor was er al een brouwerij met café hier gevestigd. De pilaren binnen geven nog aan hoe klein die voorloper van de zaak moet geweest zijn. Om maar te zeggen dit is echt wel een zaak met geschiedenis Een geschiedschrijving waar nu dus ook Achten zelf een deel van uitmaakt.

Contacteer ons