Resultaten voor cambrinus hasselt

 
cambrinus hasselt
 
Zomer bij Cambrinus Hasselt de smaak van de horeca.
Langs de Cambrinus op de Reddelberg in Hasselt lopen zonder te merken waar de café ligt is blijkbaar onmogelijk of je moest al een goed stuk in je frak hebben. Voor de gevel staan tijdens de zomermaanden 2016 blauwe strandstoelen van Hoegaarden met kistjes ernaast van hetzelfde merk. Bij slecht weer en s nachts wordt het meubilair binnengehaald. Of cafébaas Dries ze bij een gesloten zaak gebruikt als bed na te lange nachten is echter niet geweten. Elke donderdagavond is er altijd een leuke sfeer tijdens live optredens. Share op Facebook Opent in een nieuw venster.
Agence Referencement
Veiligheidscontrole nodig.
agence web marketing
cambrinus de smaak van de horeca.
Tags 10 2016 cambrinus december hasselt quiz. reacties Een reactie plaatsen. Dries houdt twee tappen open in Cambrinus Hasselt. Cafébaas Dries Kerkstoel van de Cambrinus in Hasselt legde op zaterdag 17 september 2016 zijn klanten in de watten in het kader van het éénjarig bestaan van de zaak. Met twee tappen verzorgde hij de dorstige aanwezigen binnen en buiten op het terras van het nodige vocht terwijl Aïssata Kay de Mexicaanse band Los Kamer en deejay Jimbo Jones zorgden voor de muzikale ambiance. Anna De Notarpeitro van Frituur/Broodjesbar Pierre verzorgde de catering. Op naar twee jaar Cambrinus met Dries achter den toog! Share op Facebook Opent in een nieuw venster.
voyance gratuite amour
Cambrinus 3500 Hasselt Dorpstraat 25 Op café gaan.
Zaak toevoegen registreren inloggen. Meer info over deze zaak toevoegen? Meld het ons en we passen het zo snel mogelijk aan. Jouw correcties en/of aanvullingen. Dorpstraat 25 3500 Hasselt. 011 26 26 24 Tel. Snacks portie gemengd dagsoep. 1100 u 0000 u. 1100 u 0000 u. 1100 u 0000 u. 1100 u 0000 u. 1100 u 0100 u. 1100 u 0100 u. 1100 u 2200 u.
online lening aanvragen
Projectonwikkelaar redt volkscafé Cambrinus Hasselt Het Belang van Limburg.
Nieuws uit een andere gemeente? Projectonwikkelaar redt volkscafé Cambrinus. 08/01/2014 om 0838 door mceulemans. Projectonwikkelaar redt volkscafé Cambrinus. Hasselt Goed nieuws voor liefhebbers van het volkscafé café Cambrinus in Hasselt moet niet onder de sloophamer. Enkele oudere panden rond de Cambrinus worden afgebroken om er appartementen op te trekken maar de Cambrinus zelf blijft bestaan zegt eigenaar en deurwaarder Jan Kerkstoel 75. Meer nog het café behoudt zijn uitzicht interieur en stijl. Alleen het sanitair zullen we wat verfraaien zodat vrouwen er eindelijk een apart toilet krijgen.
opkoper auto's
Cambrinus Hasselt Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Beoordeel een andere plek. Wat te doen in Hasselt. De beste familiehotels in Hasselt. 5-sterren Hotels in Hasselt. 4-sterren Hotels in Hasselt. 3-sterren Hotels in Hasselt. Hasselt Hotels huisdieren toegestaan. Hasselt Hotels met een zwembad. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Japanese Garden.
boordcomputer
Café Cambrinus Bar in Hasselt.
Cheat t is van veldeke. café cambrinus hasselt photos. café cambrinus hasselt location. café cambrinus hasselt address.
e sigaret kopen
Cambrinus heeft nieuwe uitbater HLN Hasselt.
De Cambrinus in 1908. Al 145 jaar is de Cambrinus hét volkscafé bij uitstek in Hasselt. De Cambrinus is een instituut in de Hasseltse horeca. Hendrik Van Veldeke die een beeld heeft voor de zaak mocht de opening dan wel niet meer meegemaakt hebben toch bestaat de zaak al sinds 1870. Officieel benadrukt Mieke Achten. Want daarvoor was er al een brouwerij met café hier gevestigd. De pilaren binnen geven nog aan hoe klein die voorloper van de zaak moet geweest zijn. Om maar te zeggen dit is echt wel een zaak met geschiedenis Een geschiedschrijving waar nu dus ook Achten zelf een deel van uitmaakt.

Contacteer ons