Meer resultaten voor lag bree

 
lag bree
 
LAG.
lang parkeren schiphol
Voer de beveiligingstest uit.
Voer de beveiligingstest uit om misbruik te voorkomen.
google adwords keyword planner
Bedrijfsfilm LAG YouTube.
De fabriek van LAG Trailers is gevestigd in het Belgische Bree. Wij ontwikkelen en produceren transportoplossingen op maat die onder de productnamen BURG HO.
Lag Trailers Nv Bree 3960 Maaseik Kanaallaan 54 Kanaal Zuid NUMMER VAN DE VESTIGINGSEENHEID 0456912362.
Site web en option. Achat de fichiers d'entreprises en ligne. Des données entreprises mises à jour. Un annuaire d'entreprises complet et trié. Adresses de Lag Trailers NV. Productie van alle opleggers kippers containers tankwagens bulkwagens van alle merken. Nummer van de vestigingseenheid. 32 89 46 91 10. Site web en option. Zone Europe Occidentale Europe Centrale / Europe de l'Est.
LAG Trailers Made in Limburg.
Kurt Meers 29 maart 2016. Bekroning voor nieuwe constructie. Grote orders en Franse doorbraak voor LAG. Kurt Meers 4 maart 2015. Meer werkzekerheid voor 450 werknemers in Bree. Marc Meylaers stapt op bij LAG. Dominiek Claes 19 december 2014. Meningsverschil met Chinese aandeelhouders. LAG vervoert olie naar één van wereldwonderen. Kurt Meers 8 september 2014. Groot order voor onderhoud van waterkering.
100 banen weg bij LAG in Bree Bree Het Nieuwsblad.
Er zou voorlopig geen actiebereidheid zijn bij de werknemers. De honderd ontslagen vertegenwoordigen 20 procent van de in totaal 497 werknemers bij LAG van wie 445 arbeiders. LAG Trailers Bree is in handen van de Chinees-Nederlandse groep van der Burg en CIMC China International Marine Containers. Vorig jaar leed LAG Bree een verlies van 234.581 euro op een omzet van 108 miljoen euro. Regio Vrouw bevalt in taxi op weg naar Sint-Vincentiuszekenhuis in Antwerpen. Waar de garnalen kreeften werden en Japanse steak de bitterballen verdrong.
L.A.G. Trailers NV Bree Bedrijfsgegevens.
Met een login krijgt u een overzichtelijke pdf per bedrijf die u kan printen en opslaan. Maatschappelijke zetel Kanaallaan 54. Met een login ziet u de beschikbare vestigingsadressen. Met een login ziet u de website van de onderneming. Met een login ziet u het e-mailadres van de onderneming. Juridische toestand Actieve onderneming. Paritair comité b209/b Paritair Comité voor de bedienden der metaalfabrikatennijverheid/lilib111/b Paritair Comité voor de metaal machine en elektrische bouw/li/ul data-titleParitair comité209 111. 2016 / 2009 / 2008 / 2007 /. Sector Aanhangwagens opleggers en caravans.

Contacteer ons