Meer resultaten voor bree opitter

 
bree opitter
 
Opitter Wikipedia.
In 1970 werd het gehucht Opsolt opgenomen. Sinds 1977 is Opitter een deelgemeente van Bree. Opitter is nog steeds een landbouwdorp. In de tijd van de Kempense steenkoolmijnen ontwikkelde het zich tot een forenzenplaats. De Brouwerij Cornelissen is de belangrijkste industriële vestiging.
studentenjob antwerpen
Opitter Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Opitter was tot in de 20ste eeuw steeds een Kempisch landbouwersdorp. Er functioneerden oorspronkelijk vier watermolens op de Itter: de Pollismolen, één van de voormalige banmolens van Bree, de Kasteelmolen, de Slagmolen en een molen nabij de pastorie, de Pastorymolen, voor het eerst vermeld in 1388, thans verdwenen.
traplift
Dag van de Bierconsument Opitter Bree UiT in Vlaanderen.
Wandeltocht 5 à 6 km met brouwerijbezoek en degustatie vertrek aan brouwerij. Open brouwerijbezoek met gids en degustatie. Iedereen is van harte welkom! Startlocatie: Brouwerij Cornelissen Itterplein 19, 3960 Bree Opitter. Tijd: 13.00 18.30 uur. Open brouwerijbezoek: inschrijving ter plaatse 5 p.p.
iPower.eu
BIPA.be: Camperplaatsen in België Camperplaats Bree: Opitter Limburg.
Minder dan 10 Euro. 10 Euro en meer. Camperplaats service niet mogelijk. Gemeente / Stad.: Parking naast de kerk Sint-Trudo. Coördinaten graden decimalen.: Kaart of maps.google.be. Asfalt / Beton. Maximum afmetingen van de camper.: Parkeren / Overnachten. Afstand tot centrum Opitter: 0.000 km.
Restaurant Bree t Eeuwig Lempke: kaart, menu.
Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij heten u alvast van harte welkom! t Eeuwig Lempke. 3960 Opitter Bree België. Gsm: 32 089 86 40 48. BTW BE0705 534 349.
Error Title.
Eten in Bree / Opitter.
In het leuke dorpje kunt u na het winkelen of een heerlijke fietstocht rustig op verhaal komen in onze brasserie of op ons levendige terras. Onder het genot van een drankje kunt u lunchen of dineren, dit alles voor een redelijke prijs. Itterplein 20, 3960 Opitter Bree.

Contacteer ons