Zoeken naar ontbijt zonhoven

 
ontbijt zonhoven
 
Ontbijt Zonhoven goudengids.be.
45 resultaten voor ontbijt Zonhoven. Heuveneindeweg 129 3520 Zonhoven. Diet in the Box. 2 Lorka Lork Louis'Lounge.
autolening simulatie
Kaffies Ontbijt Snacks Zoet.
boudoir fotografie
Hotel Goudbloem Zonhoven België foto's en reviews TripAdvisor.
Ik zal er dikwijls wederkeren.Hier wordt men nog verwend. Gratis snelle internetverbinding wifi. Meer weergeven Minder weergeven. Restaurants in de buurt. op 083 km afstand. op 285 km afstand. op 402 km afstand. op 278 km afstand. Attracties in de buurt. op 438 km afstand. op 462 km afstand. op 475 km afstand.
hr beleid
Le Croizzant ontbijtservice info.
Wanneer jij dat wil! Contacteer ons om te horen wat mogelijk is. We hanteren een marge van 20 minuten voor of na het afgesproken tijdstip. Wat kost de levering? Hasselt en alle deelgemeente Diepenbeek en Zonhoven gratis. Genk en Houthalen 10 euro. St-Truiden centrum en Bilzen centrum 15 euro. Andere gemeenten prijs te bespreken. Hoe kan ik betalen? Via overschrijving BE43 735 0277239 01. Vermeld bij overschrijving altijd je naam en adres. Onze BTW-nummer is BE0832825073. Wat moet ik doen met de mand en het servies? We komen de mand en het servies enkele dagen later ophalen. Bij de mand vind je hierover een kaartje met meer informatie. Het ophalen gebeurt tussen 18u en 20u op hetzelfde adres als de levering.
Het Wellnest.
tot rust komen in onze relaxruimte. WELKOM bij Sauna Het Wellnest in Zonhoven. Privésauna Het Wellnest is een luxueuze privésauna gelegen in hart van het Limburgse Zonhoven. Zonhoven ligt vlak naast onze Provinciehoofdstad Hasselt ideaal dus om het relaxen te combineren met wat cultuur of shoppen. We zijn gemakkelijk bereikbaar dankzij onze ligging vlakbij de E313 en E314. Wil u tot rust komen met zn tweetjes een gezellig onderonsje organiseren met vrienden max. 6 personen tijd maken voor uzelf in een ontspannende omgeving In het rustieke decor van Het Wellnest kan u zich onderdompelen in een relaxerende sfeer waar privacy gegarandeerd wordt.
Hotel Goudbloem Zonhoven.
De ontbijttafels zijn bijna te klein voor alle lekkernijen die er s ochtends staan uitgestald. Hotel Goudbloem heeft zes perfecte kamers voorzien van alle modern comfort. Samen met Johans ontwapende gastheerschap en de gemoedelijke huiselijke sfeer zijn dit de charmes van dit bijzondere adres. De slaapkamers dragen namen van moderne en hedendaagse schilders uit de Belgisch-Limburgse regio. Aardig is dat in elke kamer ook daadwerkelijk schilderijen of aquarellen hangen van de betreffende kunstenaar zoals een uiterst kleurrijk werk van Paule Nolens.
Het Kadootje ontbijtmanden Bestelling plaatsen. Het Kadootje Plaats uw bestelling.
Standaard ontbijt 2 personen 40 euro. Medium ontbijt 2 personen 55 euro. Luxe ontbijt 2 personen 70 euro. Bestel een ontbijt voor extra personen. 1 kind 10 euro. 2 kinderen 20 euro. 3 kinderen 30 euro. 4 kinderen 40 euro. 5 kinderen 50 euro. 6 kinderen 60 euro. 7 kinderen 70 euro. 8 kinderen 80 euro.
Lekker ontbijten in leuke omgeving Reizigersbeoordelingen De Tijd Hervonden TripAdvisor.
160 van 238 Restaurants in Hasselt. Er zijn nieuwere beoordelingen voor dit restaurant. Bekijk de nieuwste beoordelingen. Lekker ontbijten in leuke omgeving. Beoordeeld op 10 augustus 2013. Gezellig plekje in een straatje met kunst. Goed verzorgd en kompleet ontbijt. Gaan we zeker naar terug. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Contacteer ons