Op zoek naar ontbijt zonhoven?

 
ontbijt zonhoven
 
Cuisine d'été' Restaurant Zonhoven Culinair plezier met een zonnig accent!
Maak uw keuze à la carte of laat u verwennen door onze dagelijkse suggesties en verrassingsmenus. Wij ontvangen u graag in een rustiek en stijlvol interieur en op ons zonovergoten terras in het centrum van Zonhoven! Wij laten ons graag inspireren door de Provençaalse en mediterraanse keuken.
ramen en deuren
Ontbijt Zonhoven goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 47 resultaten voor ontbijt Zonhoven. Koop deze gegevens. 1 Brasserie Kiewit. Heuveneindeweg 129, 3520 Zonhoven. Donderdag 1100: 2300.: Diet in the Box. 2 Lorka Lork Louis'Lounge.' Genkersteenweg 284 A, 3500 Hasselt. Côte à los.
mazouttanks
Ontbijtmanden leveren bakkerij Peeters Zonhoven.
Zin in ontbijt, maar niet in de trip naar de bakker? Bestel jouw ontbijtmand bij Bakkerij Peeters Zonhoven, Limburg. Een uitgebreid en vers ontbijt, daar gaat niets boven. Dankzij de ontbijtservice van Bakkerij Peeters hoef je er zelfs niet voor naar buiten.
Airco Daikin
CAFETARIA DE BASVELDEN HOME COOKING ROMI Pasta Restaurant Zonhoven 3520.
Cafetaria De Basvelden Home Cooking Romi. Muizenstraat 35 3520 ZONHOVEN. Pasta Eetcafé Brasserie Sluitingsdagen. Open 7/7 vanaf 10 uur s ochtends. Toon telefoonnummer 011.18.55.88 Email Website Facebook. Over dit restaurant. Geef uw lente en zomerfeesten een smaakvolle toets! Wij koken op locatie voor minstens 10 personen. Vraag naar onze barbecue arrangementen! Faciliteiten Parking, Honden toegelaten, Kinderspeelruimte, Faciliteiten mindervaliden, Terras, Ontbijt Sfeer Eigentijds kader, Sluis, Sportcomplex.
pizzeria zonhoven
Lekker ontbijten in leuke omgeving Reizigersbeoordelingen De Tijd Hervonden TripAdvisor.
Hotels in de buurt van station Hasselt. Hotels in de buurt van station Hasselt-Kiewit. Hotels in de buurt van station Diepenbeek. Hotels in de buurt van station Alken. Hotels in de buurt van station Zonhoven. Hotels in de buurt van station Genk.
sauna zonhoven
Hotel Goudbloem Zonhoven.
Voor de bruidsparen biedt Hotel Goudbloem een speciaal arrangement, waarbij Johan voor aardige attenties op de kamer zorgt en het ontbijt pas rond het middaguur serveert. Johans moeder, Lucienne baat inpandig een klein en rustig caf uit, dat oogt als een Schotse jachtkamer, met geruite stoffen en jachttrofeen.
sauna zonhoven
Emily's' Place BB Zonhoven, nabij Hasselt en Genk.
Welkom in onze Bed Breakfast. Emily's' Place Bed Breakfast ligt in het hartje van Limburg, in Zonhoven dicht bij Hasselt en Genk. Het is een rustige, landelijke en residentiële omgeving op enkele honderden meters van het natuurreservaat DE TEUT en het Park Midden-Limburg. Je kan er wandelen en fietsen in de Belgische Everglades, De Wijers" 1175 vijvers die zich uitstrekken in het hart van Limburg. Door de persoonlijke en warme ontvangst voelt U zich meteen thuis en kunt U voluit genieten van de Limburgse gastvrijheid, de uitgebreide informatie en de verrassende tips. Emily's' Place is een charmeverblijf in een tijdloze woning, geraffineerd gedecoreerd en omgeven door groen. We leggen ons toe op de kleine gemoedelijke geneugten, die een verblijf doen slagen. U logeert in de ruime gastenkamers op de verdieping, begint de dag met een lekker en uitgebreid ontbijt en kunt genieten van de mooie tuin met terrassen en zwembad.
Le Croizzant ontbijtservice info.
Wanneer jij dat wil! Contacteer ons om te horen wat mogelijk is. We hanteren een marge van 20 minuten voor of na het afgesproken tijdstip. Wat kost de levering? Hasselt en alle deelgemeente, Diepenbeek en Zonhoven: gratis. Genk en Houthalen: 10 euro.

Contacteer ons