Zoeken naar de bosuil programma

 
de bosuil programma
 
Programma Gemeenschapcentra de Rand.
Omdat ze met goesting humor en charisma een verhaal brengt. Omdat ze super is in deze voorstelling. Omdat je lachend afscheid kan nemen van een icoon. Omdat je haar hele carrière in de Bosuil hebt gevolgd. Minimaliseer meer zet je spullen op dieet interactieve lezing. Minimaliseer meer en zet je spullen op dieet! Hoe je dat doet? Dat kom je te weten tijdens deze workshop! Michel Wuyts Dag nacht koers! Vlaanderens populairste wielercommentator Michel Wuyts fietst in deze vertelvoorstelling door het hoofd van de sterkste karakters uit de koers. Grote histories grappige anekdotes en vertelsels waar je stil van wordt. Muzikant Geert Vandenbon versterkt de woorden met zijn liedjes.
Programma Muziekcentrum De Bosuil.
40UP dansavond voor 40. Remember Phil A tribute to Phil Lynott. MUZIEKCENTRUM DE BOSUIL 2012.
programma de bosuil.
Kasteelstraat Rommelmarkt Jezus-Eik Kermis. Op zondag 10 september organiseren de Kasteelstraatbewoners voor de zevende keer hun Kasteelstraat Rommelmarkt. De gebruikelijke ingrediënten zullen aanwezig zijn gezellige eetstandjes van onder meer de Dorpsraad Jezus-Eik GC de Bosuil een springkasteel. en wederom meer dan 250 standplaatsen. Janine Bischops Het laatste woord. Deze onvervalste personality schittert samen met Frank Van Erum met een mix van sketches monologen dialogen en stand-upacts uit het rijke repertoire van de comédienne Jacqueline Compernolle. Aan jullie om er eens goed mee te lachen. Tekst en regie Peter Perceval. Hij is zoals zijn carrière. Nu en dan over de kop onverwachte bochten en hier en daar het occasionele kotsplekje.
Muziekcentrum De Bosuil.
Koop je kaarten voor De Bosuil enkel en alleen bij onze officiële voorverkooppunten. U bent nu hier Home. Welkom bij Muziekcentrum De Bosuil. Het poppodium van de gemeente Weert. Muziekcentrum De Bosuil is DE plek voor het beleven van live muziek. De Bosuil voor en door muziekliefhebbers! Ons muziekcentrum kan plaats bieden aan ongeveer 650 personen en is speciaal gebouwd voor live muziek met een groot podium waaier-vormige zaal en daarbij professioneel licht en geluid. Tickets voor de concerten in De Bosuil koop je eenvoudig en snel via deze website. Klik op online tickets bestellen en je maak je eigen De Bosuil account aan. Via deze weg koop je super makkelijk kaarten en print je ze zelf thuis uit.
Tickets.
De barcode op je ticket kan ook gescand worden vanaf je smartphone. De voorverkoop van tickets geschiedt via. Website De Bosuil www.debosuil.nl. Music Machine Paardestraat 11 Sittard. Satisfaction Recordshop Oranje Nassaustraat 29 Heerlen. Sounds Parade 66 Venlo. en natuurlijk bij De Bosuil zelf Vrakkerveld 2c Weert. Vindt u het leuk om uw vrienden en familie een concertbezoek cadeau te doen? Geef dan een PODIUM Cadeaukaart cadeau. U kunt zelf de waarde van deze kaart bepalen tussen de 1000 en 15000. De kaart is onbeperkt geldig bij bijna alle theaters en concertgebouwen in Nederland ook aan de kassa in De Bosuil! Voor meer informatie kunt u terecht op www.podiumcadeaukaart.nl.
Programma MC De Bosuil.
Vorig jaar stond Journey de gekroonde koningen van de westcoast AOR rock nog op Bospop. Reden voor ons om dat nog eenmaal te herbeleven met de Nederlandse Journey tribute band Another Journey! Journey was de eerste hardrockband die een jaar lang de eerste plaats bezette in de Amerikaanse Billboard 100 om vervolgens plaats te moeten maken voor Michael Jackson's Thriller. Songs met arrangementen die zich kenmerken van ijzersterke melodielijnen muzikale virtuositeit en veelzijdigheid. Klassiekers veelvuldig voorzien van meerstemmige vocalen en voldoende ruimte voor de individuele uitspattingen van de bandleden.
Programma.
Show image.
Heb jij informatie over een concert band of festival? PODIUM De Bosuil Weert Concertagenda. Metal Battle Athena's Word / Inferum / Mass Deception / Order. The Lachy Doley Group.
Programma Muziekcentrum De Bosuil.
MUZIEKCENTRUM DE BOSUIL 2012.

Contacteer ons