Zoeken naar nerveus coverband

 
nerveus coverband
 
Nerveus Stresske.
Wij zijn dé coverband die u nodig heeft voor uw feest festival of party. Met onze jarenlange ervaring brengen wij pop rock en folkcovers van de jaren 50 tot het recente heden. Van zeg eens meisje tot sex on fire Van Elvis tot Eminem! Richtprijs is inclusief inprikset en technieker.
cv ketel remeha
Coverband Ritm Stix-Mobiele live band De coverband.
Ritm Stix is de ultieme interactieve coverband. Esther Sels Ritm Stix. Podia plus retro lampen. Coverband Ritm Stix is de ultieme interactieve liveband.
best-of-france
outback coverband postcode lummen nerveus coverband.
Coverband Ritm Stix-Mobiele live band De coverband. Ritm Stix is de ultieme interactieve coverband. Esther Sels Ritm Stix. Podia plus retro lampen. Coverband Ritm Stix is de ultieme interactieve liveband. pop en rock covers. Coverband NerVeuS uit Limburg België is de groep bij uitstek voor de ambiance en de sfeer op al uw feesten partys en festivalsZe kunnen alle podia en alle leeftijden aan met covers van Elvis tot U2 Eminem tot Los Lobos jaren'50 tot NU. covers van Elvis tot U2 Eminem tot Los Lobos jaren'50 tot NU. Contactpersoon voor de pers. 0476 54 31 59. 0476 54 31 59.
cadeau personnalisé
DSO DJ live music voor uw feest huwelijksfeest en personeelsfeest.
DSO MUSIC brengt live muziek op professioneel niveau voor uw bedrijfsfeest of uw huwelijksfeest oa. BASF Janssen Pharmaceutica Midas. Voor grote bedrijfsevenementen is er onze XL-M-BAND all-round coverband met 7 beroepsmuzikanten. Voor kleinere bedrijfs en of huwelijksfeesten kan u beroep doen op het kleine broertje de M-BAND. Discobar met full-time professionele DJs met méér dan 15 jaar ervaring en een absolute muziekkennis van de jaren 50 tot op heden. Onze Coverband The M-Band is zowat de meest all-round live band van Vlaanderen. Ze worden wel eens de tegenhanger genoemd van coverbands zoals Coco Spirit en Jammin in the kitchen. In tegenstelling tot de meeste bands van dit kaliber zorgt The M-Band voor een muzikale lijn die opbouwend is.
hoekmeter
ambiance coverband Nerveus 3 YouTube.
Boerenbruiloft te Soerendonk 07-02-2015.
asics gel lyte 3 dames
Archief artiesten Stresske.
Boulevard Vinyl staat garant voor een stevige party vol stomende beats meebrulbare hits en dansbare medleys. All-round Retro/oldies Modern Rock/alternative Pop. All-round coverband met meer dan 10 jaar ervaring. Pop rock en folkcovers van de jaren 50 tot het recente heden. Van zeg eens meisje tot sex on fire.Van Elvis tot Eminem! Cocktailshakers mix different ingredients into delicious drinks. PartyShakerz blend different musical elements into one magical set. Een vleugje pit en een sterke portie podiumambiance en je hebt de perfecte cocktail voor uw event! The ultimate live experience! All-round Retro/oldies Modern Rock/alternative Pop.
Zonhoven Speechless Nerveus! Speechless.
zaterdag 12 oktober 2013 2000. Normaal zijn wij de cool zelve maar op zaterdag 12 oktober vallen we even uit onze rol. Om het voorprogramma van de geweldige coverband Nerveus te verzorgen namelijk. De mannen uit Zonhoven staan al god-weet-hoeveel jaar op de planken en dat vraagt om een feestje. Speechless op gratis festival Hoevenementen in Ternat. 7 september 2014 1400. Speechless op 10de editie Boggeter Proms. 1 februari 2014 1930. 7 november 2013 1430. 12 oktober 2013 2000. 28 september 2013 1900. Speechless op gratis festival Hoevenementen in Ternat.
outback coverband orage juwelen online coverband nerveus.
DSO MUSIC brengt live muziek op professioneel niveau voor uw bedrijfsfeest of uw huwelijksfeest oa. BASF Janssen Pharmaceutica Midas. Voor grote bedrijfsevenementen is er onze XL-M-BAND all-round coverband met 7 beroepsmuzikanten. Voor kleinere bedrijfs en of huwelijksfeesten kan u beroep doen op het kleine broertje de M-BAND. Discobar met full-time professionele DJs met méér dan 15 jaar ervaring en een absolute muziekkennis van de jaren 50 tot op heden. Onze Coverband The M-Band is zowat de meest all-round live band van Vlaanderen. Ze worden wel eens de tegenhanger genoemd van coverbands zoals Coco Spirit en Jammin in the kitchen.
Houthalen-Helchteren NerVeuS op de Gentse Feesten Internetgazet.
Dinsdag 16 juli 2013. Zaterdag en op zaterdag 27 juli staat de uit Helchteren afkomstige band NerVeuS voor het zesde jaar op rij op het podium van de Groentenmarkt tijdens de Gentse Feesten. De vzw Happy Days één van de hoofdorganisatoren van de feesten organiseert nu al voor het 31ste jaar optredens op dit ambiancepodium. Dat jaarlijks een groot aantal Limburgers komt supporteren voor deze 5-koppige coverband valt niet te ontkennen. Samen met ongeveer 2.500 andere mensen in het publiek zorgen ze ervoor dat het plein afgesloten wordt wegens te vol. Luid meezingen en feest vieren staan dan ook bovenaan de activiteitenlijst tijdens de optredens op de Groentenmarkt.

Contacteer ons