Meer resultaten voor itterdal opitter

 
itterdal opitter
 
Itterdal Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Het Itterdal is de naam van een natuurgebied dat zich ten westen van Opitter bevindt. Het betreft de valleien van de Wijshagerbeek en de Itterbeek welke hier samenvloeien. Aangezien hier een steilrand van het Kempens Plateau aanwezig is die ten gevolge van de Feldbissbreuk is ontstaan hebben de beekjes een diepe kloof uitgeslepen. Hier bevinden zich ook enkele watermolens zoals de Pollismolen en de Kasteelmolen. De dalen van deze beekjes waren lange tijd in gebruik als hooiland maar vanaf ongeveer 1950 werd dit beheer gestaakt en ontwikkelde er zich elzenbroekbos. Ook de huidige hellingbossen zijn nog niet oud.
frituur
Cafetaria t Itterdal Toerisme Limburg.
Brochures Toerisme Limburg 2017. 32 89 24 36 57. Wij zijn het hele jaar door open. Dinsdag Zondag Maandag gesloten. Gezellig fietscafé in het hartje van Opitter.
SEO Marketing
Openingstijden Cafetaria t Itterdal in Opitter.
Voor de rest van de dag gesloten opent morgen om 1000. Cafetaria t Itterdal Opitter. Voor de rest van de dag gesloten opent morgen om 1000. Opitterkiezel 240B 3960 Opitter. Routebeschrijving naar Cafetaria t Itterdal. Van Met de auto. Breng me er naar toe. Reageer op Cafetaria t Itterdal. Andere plekken in de omgeving. opent morgen om 1700. gesloten om 1200 vandaag. nu open tot 0000.
studentenjob antwerpen
Wikiloc route Cafetaria Fietscafé t Itterdal Opitter Flanders Belgique GPS track.
Log in Word lid. Een deel van Bree dag 2. Cafetaria Fietscafé t Itterdal. Geüpload 26 september 2010. WTC linnercrossers Alle rechten voorbehouden. De wegbeschrijving naar deze locatie. Voeg je eigen review toe. 936 maal bekeken 0 maal gedownload. nabij Opitter Flanders Belgique. Stuur naar een vriendin. Dit café biedt je een mooi uitzicht op de stadstuin van Opitter. Stop even voor een lekker biertje of een warme kop koffie.
aeg wasmachine
Detail infrastructuur.
Sportclubs die gebruik maken van deze infrastructuur. Naam Afkorting Gemeente Website.
onlinedekbedovertrekken.nl
Tuinkamer aan speeltuin Itterdal HLN Bree.
Kinrooi Meeuwen-Gruitrode Maaseik Bocholt Peer Lommel Maasmechelen. Nog geen recent bezochte regio. Wonen in je buurt. Tuinkamer aan speeltuin Itterdal. De cafetaria in het park van het Itterdal in Opitter krijgt een tuinkamer van 75 vierkante meter groot. Wandelaars en fietsers kunnen er even pauzeren en een drankje nuttigen en ouders zullen vanuit de tuinkamer een oogje in het zeil houden op hun kinderen als ze ravotten op de speeltuin. De kostprijs van de uitbreiding bedraagt 150.000 euro. Ook de inrichting krijgt een opfrisbeurt. Tegen de zomer zijn de werken klaar. Deel dit verhaal op. Meer nieuws uit Bree.
goochelaar
Restauratie voor pastorie Opitter en update voor Itterdal Bree Het Nieuwsblad.
C Maak van Bree jouw startgemeente! Nieuws uit een andere gemeente? Restauratie voor pastorie Opitter en update voor Itterdal. 29/01/2015 om 1943 door patrick.brebels2 Print Corrigeer. Bree De voormalige pastorie van Opitter ligt er al jaren troosteloos bij. Het vorige stadsbestuur had grote plannen met dit gebouw het zou een toegangspoort tot het natuurgebied Kempenbroek moeten worden en een horeca-invulling krijgen. Die plannen worden nu definitief naar de prullenmand verwezen het gebouw wordt wel gerestaureerd en het nabijgelegen Itterdal krijgt een update.
communicatiebureau rotterdam
Cafetaria t Itterdal Startpagina Facebook.
Bekijk meer van Cafetaria t Itterdal door je aan te melden bij Facebook. Stuur berichten naar deze pagina ontvang informatie over geplande evenementen en meer. Bekijk meer van Cafetaria t Itterdal door je aan te melden bij Facebook. Stuur berichten naar deze pagina ontvang informatie over geplande evenementen en meer. Je vrienden uitnodigen om deze pagina leuk te vinden. 524 personen vinden dit leuk. 519 mensen volgen dit.
glasbalustrades

Contacteer ons