Zoeken naar itterdal opitter

 
itterdal opitter
 
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
bed twijfelaar
Cafetaria t Itterdal, Bree Allerlei goudengids.be.
Stad, postcode, straat, buurt. Cafetaria t Itterdal. Een recensie schrijven? Cafetaria t Itterdal. Opitterkiezel 240, 3960 Opitter Bree. Andere interessante bedrijven in de buurt. Soetebeek 62, 3670 Wijshagen Meeuwen-Gruitrode. Weertersteenweg 260, 3640 Kinrooi. Weg naar Zwartberg 57/1, 3530 Houthalen Houthalen-Helchteren.
van mechelen turnhout
Restauratie voor pastorie Opitter en update voor Itterdal Bree Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. C Maak van Bree jouw startgemeente! Nieuws uit een andere gemeente? Restauratie voor pastorie Opitter en update voor Itterdal. 29/01/2015 om 1943: door patrick.brebels2 Print Corrigeer. Bree De voormalige pastorie van Opitter ligt er al jaren troosteloos bij.
iPower.eu
Itterdal Wikipedia.
Het Itterdal is de naam van een natuurgebied dat zich ten westen van Opitter bevindt. Het betreft de valleien van de Wijshagerbeek en de Itterbeek, welke hier samenvloeien. Aangezien hier een steilrand van het Kempens Plateau aanwezig is, die ten gevolge van de Feldbissbreuk is ontstaan, hebben de beekjes een diepe kloof uitgeslepen.
belfius autolening
Itterdal Opitter Bree UiT in Vlaanderen.
opitterkiezel 240 3960 Opitter Bree. Hoe geraak ik hier? De Lijn: routeplanner. Deel deze pagina. Check it UiT. Expotoppers van het najaar De onmisbare 10. Van Borremans tot Ai Weiwei. 5 tips voor het betere griezelplezier! Week van het Bos 2017.
Itterdal GrensPark KempenBroek.
De routes met alle informatie vind je terug op wandelkaart Itterdal. WANDELEN IN het ITTERDAL. Parking en bereikbaarheid. Parking 9, plein de Wissel in centrum Opitter Bree. Parking 10 aan Pollismolen, Molenstraat 48 Opitter Bree. Koop de laatste wandel, fietskaarten en boeken.
Cafetaria t Itterdal Toerisme Limburg.
U bent hier. Cafetaria t Itterdal. Limburgse Kempen Bree. Opitterkiezel 240 B. 32 89 24 36 57. Bereken de route. Toevoegen aan favorieten. Groepen zijn welkom mits reservatie. Snacks beperkte kaart. Picknicken kan mits consumptie. Drinkbus bijvullen, ev. Gezellig fietscafé in het hartje van Opitter.

Contacteer ons