Resultaten voor labierint paal

 
labierint paal
 
Home t Labyrint.
Welkom op de website van de multidisciplinaire groepspraktijk t Labyrint. We richten ons tot kinderen jongeren en volwassenen.
orthica probiotica baby
Paalonline Start.
Gemaakt op 13 december 2016. Kunstkerstmarkt een mooie combinatie van kunst en kerstmarkt zeker al. Gemaakt op 13 december 2016. Staffing verhuisde recent van de Industrieweg naar Paal Centrum in de. Gemaakt op 13 december 2016. Tijdens de Kerstbraderie in Beringen Centrum hielden Kiwanis Beringen. Soep op de stoep. Gemaakt op 13 december 2016. Soep op de stoep voor de campagne Welzijnszorg om de armoede in onze n. Kerstmarkt in De Fakkel. Gemaakt op 13 december 2016. Een gezellige drukte in een gezellige kerstmarkt met mooie hebbedinget. Kerstdrink VKS en VLS Paal.
batavus mambo
Veiligheidscontrole vereist.
sablage de plancher
Voer de beveiligingstest uit.
Voer de beveiligingstest uit om misbruik te voorkomen.
volksspelen
labyrint1.
Beringen Heropening Labyrint Paal Internetgazet.
Op nieuwjaarsdag heropende café Labyrint in Paal. Safia Steele en Desmond Breukers hebben het interieur helemaal veranderd met veel hout als rode draad. Door de week is het Labyrint een g ezellig koffiehuis/café maar op vrijdag en zaterdag mogen de tafels en stoelen aan de kant geschoven worden want dan wordt het een danscafé. Vanavond om 21u kan u al in de sfeer komen met een optreden van Outback. Wij wensen Safia en Desmond veel succes in Paal. Ma 15/05 Beringen W. Koersel verliest Tervant speelt gelijk. Ma 15/05 Beringen Internationaal KoKoDo Jujutsu-stageweekend.
Brasserie t Labierint Wellen.
t Labierint Wellen moderne brasserie in het hartje van Haspengouw met een prachtig terras! Spring naar de primaire inhoud. Spring naar de secundaire inhoud. Wij aanvaarden de shop in Wellen kaart! Geen probleem bij u volgende bezoek registreren wij u en kan u beginnen sparen.
Veiligheidscontrole nodig.
Openingsuren t Labierint Paal Paal-Dorp 14.
011 74 04 97. Route naar t Labierint plannen. Bewerk de gegevens van t Labierint. Indien deze fouten bevat gelieve via het formulier zo nauwkeurig mogelijk een verbetering aan te geven. Gelijkaardige bedrijven in de buurt. 011 42 98 17.

Contacteer ons